Jump to content

T-Mobile Cable Internet

DiDiDi

Recommended Posts

byl jsem si dobít kredit v T-mobilu .Ten prodavač jestli nechci internet od nich.Říkám mám Vodafone ,a on není problém všechno zařídíme výpověd za vás podáme .Jakmile zapojíme náš internet T-mobil automaticky je zrušený od Vodafone .Co je na tom pravda.A jak je možné ,že modem u Vodafone pronájem 100Kč u T-mobilu 50Kč?

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
  • Speedtest

• Help center

@Pavel mPěkné ráno, od ledna roku 2022 máte možnost požádat o změnu poskytovatele internetu přímo nového poskytovatele. U opouštěného poskytovatele tak dojde k ukončení služby ke dni aktivace u nového poskytovatele. K nabídce T-Mobile se vyjádřit nemohu, neznám podrobnosti. Pokud vás zajímají podrobnosti k vašim stávajícím službám u Vodafonu, kontaktujte nás prosím přes https://tam.je/forum.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

před 2 hodinami, Pavel m napsal:

A jak je možné ,že modem u Vodafone pronájem 100Kč u T-mobilu 50Kč?

Možné to je ze stejneho důvodu,jako že u jednoho obchodnika máte rohlik za 2,9 Kč a u druhého za 3,5 Kč

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Mě baví hlavně fakt, že teď, když mám doma Vodafone a v mobilu T-Mobile, se domů přes mobil bez problémů připojím (na libovolnou ze 3 veřejných IP, které od VF mám), ale kdybych přešel na TM i doma, tak jsem v háji (protože doma budu mít veřejnou jen IPv6 a mobilní TM je striktně IPv4-only).

Edited by DiDiDi
  • 1000 Mb/s
  • -
  • Start
  • Vodafone Station / TG3442DE
  • Brno

Zdravím, jak je to prosím se sdílením přípojek Vodafonu s T-mobilem?

Na jedné adrese mám momentálně gigabit od VF, ale z vícero důvodů zvažuji přechod k TM. Bohužel však na této adrese T-mobile dle webu nabízí maximálně 250 mbit DSL.

U ostatních smluv na jiných adresách takový problém u převodu nebyl.

• -
  • -
  • -
  • CA
  • Brno

Nesdílí si celou síť, ale jen její část. Pokud tedy na nějaké adrese, kde je DOCSIS od Vodafone, nenabízí T-Mobile službu, nevyužívá/nepronajímá si T-Mobile tuto část sítě. Podobné je to naopak, že ne všude, kde T-Mobile poskytuje svou optiku na ni může Vodafone prodávat své služby. 

• Agree 3
  • Thanks 1
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest

• 4 months later...

Tak jsme se posunuli do druhé půlky roku...

Nastal u T-Mobile Cable Internet nějaký pokrok ohledně veřejné IP, full DS atd.? Nebo je to stále stejná tragédie?

• 1000 Mb/s
  • -
  • Start
  • Vodafone Station / TG3442DE
  • Brno

Že T-Mobile někde nabízí T-Mobile Fiber Internet 1000 (Optika T FIBER) za 299,00 Kč a pak za 599,00 Kč  jako tady Vinička I 355 58266 Krucemburk a O2 MAX 250 Mb/s (VDSL Bonding) no a co. V Krucemburku na Školní 440 (střecha budovy Z9Š) jede od pátka 31. května 5G,ale na BTSce (na vysílači) Vodafone pomalý 4G/LTE. Vodafone má 100 Mb/s (Internet Super DSL) nepotřebuju. Již přes rok jedu přes Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno 5G (přenosný) 150/30 Mb/s 600 GB vyhovuje mně to. Před pár měsíci nebyl k dispozici a zase koukám,že je. Koncem května jsem přešel z Vodafone Odepiš na Vodafone Super + (20 Mb/s) za 699,00 Kč a z Vodafone Na míru (Za nula) na Vodafone Premium za 922,00 Kč. T-Mobile budu po 26 letech rušit. Zrušil jsem i T-Mobile Pevný (Mobilní) Internet Do zásuvky S 4G. Až bude u T-Mobile 5G nebo,že mají nějaký Fiber Internet 1000 (Optika T FIBER) no a co. Za pár dní to vymažou,protože to linka neumožňuje je stejně jako Fiber Internet 500.

IMG_8913.png

IMG_4397.png

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Premium 5G
  • -
  • -
  • Krucemburk
  • Speedtest