DiDiDi Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Tak co, přešel někdo ke konkurenci? 😈 Zkušenosti? Mě zajímá: Jak to funguje s IPv4/6? Zejména: kolik veřejných IPv4 (jestli vůbec)? Jak to jde dohromady s IPv6? Modem: Funguje bridge režim tak jako u VF? Speedtest přes 2.5GBASE-T port? A klidně další postřehy... Spolehlivost (přeci jen jste v této fázi testovací králíci...) Quote 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 veřejné iPV4 zatím u TMCZ nejsou a bridge mode (režim zatím také nefunguje 1 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkoci Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 To jsou tragédi, pokud neumí dát veřejnou IPv4 nebo blok IPv6. Poslouží alespoň jako potenciální páka na VF. 1 Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5 Praha 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDiDi Posted October 3, 2023 Author Share Posted October 3, 2023 A je 100 Mb/s upload opravdu (aspoň většinou) 100 Mb/s? Vodafone mi toto stále neumí nabídnout... Quote 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Pokud to síť dovolí tak opravdu jede 100 Mb/s. Na upload Ale prý je nedostatek routeru tak prý je dlouhá čekací lhůta u TMCZ 2 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDiDi Posted October 3, 2023 Author Share Posted October 3, 2023 https://www.t-mobile.cz/dcpublic/Cable-Internet-Pozadavky-na-zarizeni.pdf Nativní IPv4 režim Nativní IPv6 + DS-Lite režim Dual-stack režim Tak snad časem? S nějakým vlastním modemem? 🙂 Quote 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDiDi Posted January 23 Author Share Posted January 23 (edited) Nevíte, jestli nastal nějaký posun? Ať už u bridge mode, tak u veřejné (klidně dynamické) IPv4 (o dual stacku nebudu ani snít)... A je nějaké místo/fórum/vlákno, kde se kabel od TM řeší? Uznávám, že oficiální fórum konkurence není to nejšťastnější místo. 😅 Edited January 23 by DiDiDi 2. řádek Quote 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted January 24 Share Posted January 24 Žádný posun v bridge mode ani ipv4, ale prý se to řeší 1 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallibob Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Bridge mod u T-Mobile optiky mám zprovozněný a funguje bez problémů (pronájem zařízení za 0,-kc). Utekl sem v listopadu od Vodafone kabelový net a tv(přes ca-modul) na komplet T-Mobile optiku s iptv M a rozdíl je v horším obrazu na tv(to mi nevadí,skoro na ni nekoukám) ,ale net přes optiku je o třídu jinde+ cenově díky magenta sem si polepšil i když kuli ceně sem to nedelal, Hlavní důvod byl mod bridge který na T-Mobile opravdu funguje. A teď koukám že se jedná o diskuzi kabelového připojení ne optikyt,tak se omlouvám za offtopic...i tak třeba to někomu pomůže při rozhodování zda přejít či ne... Edited January 25 by gallibob Jiná technologie propojení 1 Quote Internet 300 - TV Komfort Cisco epc3208, Ca modul Praha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kytkato Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) @gallibobJsem na to stejně, šel jsem kvůli ceně 1000 Mb/s za 179 Kč měsíčně na dva roky, k tomu mám základní zařízení s pronájmem za 30 Kč měsíčně a nemůžu si stěžovat. Edited January 25 by Kytkato Quote - - - - Vyskov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts