Přejít na obsah

Kytkato

Uživatel
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Kytkato

  1. Vypadá to, že Vodafone začíná být "prozákaznicky" orientovaný. Buď chce, aby se nepoužívaly předplacené karty a všichni přešli na paušál nebo přešli ke konkurenci. Postrádám z jeho strany nějaké inovace, vše spěje jen ke ždímání klientů.
  2. Kytkato

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Info operátora Antik
  3. Kytkato

    T-Mobile Cable Internet

    @gallibobJsem na to stejně, šel jsem kvůli ceně 1000 Mb/s za 179 Kč měsíčně na dva roky, k tomu mám základní zařízení s pronájmem za 30 Kč měsíčně a nemůžu si stěžovat.
  4. Doporučuji všechny hovory s podporou, infolinkami atd. nahrávat.
  5. Protože je o ně minimální zájem. Když to tak řešíš, tak si vem internet od někoho jiného než je Vodafone.
  6. Kytkato

    Modem Vodafone Station

    @hrochadahttps://www.techforum.cz/topic/59875-modem-vodafone-station/?do=findComment&comment=464640
  7. Kytkato

    Modem Vodafone Station

    Nevíte, kdy bude podporovat Vodafone Station WiFi 6 (ax). Je to otázka jen aktualizace FW nebo HW?
  8. @McVitas, mám jej od středy s novým tarifem premium. Předtím jsem měl super s compalem. Subjektivně vodafone station hřeje méně než compal, ale compal je celý takový umělohmotný, tak pokud na něj dám ruku, tak je to cítí, že je teplý. Vodane Station není umělohmotný, ale "kovový", tak člověk necítí, že je teplý, když na něj dám ruku. Ke spotřebě nic nemám, protože jsem ji neměřil a po pravdě mě to ani nezajímá. Pokud bys měl nějaký dotaz, tak se ptej.
  9. Proč od T-Mobilu, v čem je lepší?
  10. Cena je velmi zajímavá, na podobné se dá dostat i u Vodafone. Jen mi v tomto případě vadí délka splácení modemu.
  11. Kytkato

    Titulky

    Problém je u ČT, která by to měla 22.6. vyřešit dle Vodafonu.
  12. stránka https://www.vodafone.cz/vypadky/ funguje. Nedáváš špatně adresu? Pokud ji nedám celou, tak tlačítko nefunguje. Jinak souhlasím s @Marek-26
  13. Kytkato

    Titulky

    @Technikusano, je to tak.
  14. Kytkato

    Titulky

    @HLINSKYsamotná chyba mi nevadi, ale mrzí mě, že o tom nikde není zmínka. Přes https://www.vodafone.cz/vypadky/ ani slovo, ale asi to nebedou jako výpadek. Možná půjde jen o interní procesy společnoti a nevěřím, že je to někde jiné.
  15. Kytkato

    Titulky

    Po telefonátu na linku vodafone mi bylo řečeno, že je chyba u nich a aktivní to řeší.
  16. Nakonec zůstávám u Vodafone. Netušil jsem, jak dovede zakouzlit s cenou, když u nich jsou spojené tři služby.
  17. Kytkato

    Titulky

    Zdravím, Ode dneška se ukazují titulky a nejdou vypnout. Prosím, neví někdo, kde to vypnout. Používám TESLA MediaBox XA400 Android TV. Aplikace jsem zkoušel odinstalovat s znovu nainstalovat, tv je 11 roků stará hloupá Sony. Například u sledování tv to nedělá, tak problém v tv nebude.
  18. @Jirka007Protože na ni nikdo nezná odpověď.
  19. Také řeším, zda zůstat u vodafonu se všemi službami nebo mít: net od lokálního poskytovatele, který má vyšší upload, pevná IP adresa, cenově to vychází skoro stejně IPTV zvlášť, ale nedostanu se na podobnou nabídku jako mám od vodafonu (komplet, voyo, hbo v ceně) mobil převést na nabídku od zaměstnavatele... Vychází mi víc pro zůstat u vodafonu než to celé rozdělit nebo zkusit nabídku od t-mobilu.
  20. @Technikus, můžeš se dostat na nižší cenu, ale je to závislé na místě, kde máš službu poskytovanou.
  21. Vypadá to, že už funguje správně "ověřovač" adres internetu. Jen měření rychlosti ukazuje nesmyslná data.
  22. V porovnání s ostatními IPTV se mi zdá ta od vodafone jako nejhorší, ale musím řict, že mi funguje bez nějakých větších problémů na STB, mobilech i pc.
  23. @Ivo2003to se najdou takoví blbci!? @Adolf.Shitler je zajímavé, že dřiv šlo některé věci udělat, ale dnes nejde skoro nic, ale zase nevím, jaké standardy / procesy má korporát jako vodafone nastavené, tak se ani nedivím.
  24. Také by se mi to líbilo, ale co člověk to jiné požadavky a podle toho, co sleduji diskuzi, tak vodafone má problémy udržet funční normální služby, například nefunkční "ověřovač" adres nabídky pevného internetu.
×
×
  • Vytvořit...