Přejít na obsah

Adolf.Shitler

Uživatel
  • Příspěvky

    3 065
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    60

Adolf.Shitler naposledy vyhrál 19. července

Adolf.Shitler má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    -
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    -
  • Vodafone zařízení
    -
  • Místo odběru služeb Vodafone
    -

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Adolf.Shitler's Achievements

  1. V tvém případě bych považoval za úspěch, že ti VF ještě nedal výpověď a má s tebou takovou trpělivost...
  2. Teď se dívám na obal té SIM karty a expirace byla 1. května 2020, takže je možné, že se to týkalo jenom starších karet. U novějších nevím (musel bych leda nějakou rozbalit :D ).
  3. Mám tady před sebou SIM Kaktus a u ní je defaultní PIN taky 1234. Ale u předplacené karty to asi není až taková tragédie, jako u paušálu.
  4. I VF musí dobře vědět, že "ukrást" telefonní číslo není tak triviální, jak by se mohlo zdát. Minimálně proto, že pokud by někdo chtěl toto číslo přenést jinam, tak automaticky dojde SMS o zahájení přenosu a majitel tak má možnost to včas stopnout. A jiným způsobem se číslo "ukrást" nedá.
  5. Škoda, tak nějak jsem doufal, že VF tuto neskutečnou pitomost nakonec ani neuvede do praxe...
  6. Nabídka VF 1000/100 je už dostatečná, resp. je i nadstandardní pokud jde o celorepublikový průměr, který je 70 Mbps. A pouze 10% userů v republice má rychlosti nad 300 Mbps. A rozšiřování optiky je vesměs pouhá iluze a marketingové proklamace. Tedy ne, že by se občas někde pár baráků na sídlišti tou optikou nepokrylo, ale je to kapka v moři (navíc ani připojení na optiku negarantuje vysokou rychlost, záleží především na samotném ISP a jeho schopnostech-možnostech, hlavně pokud jde o propojení mimo ČR).
  7. Však OK, pokud k připojení došlo, pak to jenom VF může potvrdit a dál netřeba nic řešit :-)
  8. Může někdo přímo z VF potvrdit, že skutečně došlo k připojení vlastního modemu "Arris CM3500 B CE", jak se píše výše?
  9. Buď mně služba funguje a pak nic neřeším, anebo jsou problémy a ty naopak řeším s poskytovatelem. Třeba na GPON se do modemu taky nedostanu. Ale jasně, když je někdo hračička a kontroluje si hodnoty, tak tam asi přístup fakt potřebuje :-)
  10. Nějak jsem nepochopil, k čemu se někdo potřebuje dostat do administrace modemu, který je v režimu bridge... Jedině z důvodu, aby ho přepnul zpátky do režimu router, což ale jistě půjde hned po tom restartu.
  11. Je otázkou, jestli by to za 75 € vůbec někdo v ČR chtěl...
  12. A co je s tím za problém? Operátor má nějaká pravidla a pokud s nimi zákazník nesouhlasí, pak může odstoupit od smlouvy. Úplně totéž, jako u celé řady jiných služeb, nikdy není povinnost je využívat, když mně daná pravidla nevyhovují.
  13. Máš vůbec veřejnou IPv4? Pokud ano, pak bych šel spíš cestou přepnutí Compalu do bridge, pořízení vlastního routeru a spuštění VPN přímo na něm, než v NAS.
  14. Když píšeš příspěvky veřejně, tak počítej s tím, že na ně může kdokoliv reagovat. Kromě toho to stále nedává odpověď, kde je ten tvůj vlastní kabelový modem připojený do VF sítě...
  15. Tvoje tlachy jsou fantastické, ale zatím jsem nějak neregistroval, že by sis konečně koupil ten svůj úchvatný vlastní kabelový modem a VF ti ho připojil do své sítě. Skoro bych řekl, že tady celou dobu jenom trollíš naprázdno...
×
×
  • Vytvořit...