tomus Posted September 15 Share Posted September 15 Aktuální informace od Vodafone: Chceme všem našim zákazníkům umožnit, aby mohli sledovat povodňovou situaci a být v kontaktu se svými blízkými. Proto k měsíčním tarifům, které ještě nejsou neomezené, přidáváme neomezená data. Čerpat je můžete do čtvrteční půlnoci. Dobíjecím kartám s aktivním datovým balíčkem na stejné období data navyšujeme o 1 GB. Pracujeme na tom, aby aktivace proběhla co nejdříve, nejpozději v pondělí ráno budete moct tato data začít využívat. Přejeme všem hodně sil 🍀 Podobnou akci zavedl dnes i T-Mobile: https://www.root.cz/zpravicky/t-mobile-aktivoval-vsem-zakaznikum-neomezene-hovory-i-data-kvuli-povodnim/ 2 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted September 15 Share Posted September 15 T-Mobile to dokonce zapnul neomezeně i předplaceným kartám a také virtuálům. 2 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted September 16 Share Posted September 16 Ano, dostal jsem neomezena data do 19.9. a trochu mne to pobavilo. Mam totiz neomezena data v tarifu. Skoda, ze je nemuzu nekomu venovat 🙂 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted September 16 Help center Share Posted September 16 @hombergPěkné dopoledne, zákazníkům jsme SMSky rozeslali plošně (potřebovali jsme zajistit co nejrychlejší řešení), takže je možné, že tuto SMSku mohli obdržet i zákazníci, kteří už neomezená data mají. 1 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted September 16 Share Posted September 16 (edited) @Veronika - VodafoneMně žádná SMS nepřišla. 🙂 Btw. jsou neomezená data i pro ONeNet zákazníky? Edited September 16 by paffko Quote Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 16 Share Posted September 16 (edited) Myslím si, že obdržení SMS není podmínkou pro tuto vyjimečnou proaktivní akci operátorů. Platí to zřejmě plošně, snad bez výjimek. Vodafone příspěvek tady Edited September 16 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEMA Posted September 16 Share Posted September 16 Ahoj. Já mám prdlajs. A to mám dvě čísla od Vodafone a jedno od T-Mobile. Ale nepíši to z důvodu že bych ta data potřeboval ale proto, že mi poslal Vodafone SMS a nic. Quote Basic Red Maxi Základní - Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 16 Share Posted September 16 (edited) Je potřeba si uvědomit, pro koho je to primárně určeno. Nicméně i bez SMS by to mělo platit pro všechny. Předpokládám, že kdyby se data nebo hovory účtovaly, neměl by být problém s reklamací vyúčtování/kreditu apod. Edited September 16 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman06 Posted September 16 Share Posted September 16 před 9 minutami, KEMA napsal: Ahoj. Já mám prdlajs. A to mám dvě čísla od Vodafone a jedno od T-Mobile. Ale nepíši to z důvodu že bych ta data potřeboval ale proto, že mi poslal Vodafone SMS a nic. Vodafone - všechny tarify automaticky neomezená data, předplacenky s daty 1GB dat navíc T-mobile - všechna čísla neomezená data i volání (tarify i předplacenky) 2 Quote Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted September 16 Share Posted September 16 SMS chodí postupně. Mě zatím přišla jen na jedno číslo ze tří. Operátor nemůže odeslat všechny SMS najednou - tím by způsobil totální kolaps sítě - což v této situaci by nebylo dobré, takže SMS chodí postupně. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts