Přejít na obsah

Ivo2003

Uživatel
  • Příspěvky

    789
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    27

Ivo2003 naposledy vyhrál 22. července

Ivo2003 má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    -
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Základní
  • Vodafone zařízení
    Compal CH7465
    Set-top box Premium
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Opava
  • Speedtest

Návštěvy profilu

2 895 zobrazení profilu

Ivo2003's Achievements

  1. No Vodafone podivně upravuje i výsledky na svém speedmetru. https://rychlost.dkm.cz/ U 100 Mbps síťové karty ukazuje třeba 106 Mbps. Je to vůbec technicky možné, na 100M síti přenést více?
  2. Cookies normálně povoleny. Bez doplňků a blokátorů
  3. V jednom videu Patrick Zandl říkal, že takhle to chodí v USA. Pokud uživatel například zneužívá neomezená data v mobilu a má velké přenosy tak mu operátor pošle že ho už nechtějí a vypovídají mu služby.
  4. Třeba byl jsem ve "Služby", poté jsem nahoře kliknul na "Přehled" a skočilo to na login screen.
  5. Firefox na desktopu a EDGE na mobilu
  6. Proč se Můj Vodafone pořád odhlašuje? Procházím jednotlivé volby v Můj Vodafone a musím se 3x přihlásit, protože mě to samo odhlásí. To později ještě budou chodit pořád potvrzovací SMS až se zavede ten dvoufaktor?
  7. 50 Kč se může zdát málo, ale za rok to je už 600 kč. A nejde ani tak o ty peníze ale jako o ten princip. T-Mobile před rokem také zdražoval, ale stačilo se ozvat na infolince a retenční zařídilo staré ceny a ještě přidali malý bonus navíc. - U výučtování Vodafone nevidím žádné info o chystané změně tarifu. Zatím TV Klasik + 50 Mbps internet k tomu zdarma
  8. Tak to jsem ještě neviděl aby u Kaktusu bylo 1234, ale možné je asi vše.
  9. 1234 Byla zvláštnost pouze u Oskara/Vodafone a bylo to opravdu celkem nešťastné.
  10. Ivo2003

    Chyby Vodafone TV

    Tento procesor by měl být v pohodě. Měl by mít jak HEVC tak i plnou podporu 4K na igpu. Na Celeronu s igpu funguje v pohodě 4k60 Youtube a zatížení procesoru a grafiky je minimální. Jak tam funguje VTV ale nevím, protože nejde spustit kvůli monitoru. Spíše se divím, že to dobře funguje na tom 12 let starém i3-2100 s GTX1050, jak někdo psal výše.
  11. Nefunguje. Při pokusu o nastavení to píše: "Je nám líto, ale tato služba není momentálně dostupná. Zkuste to, prosím, později." No je to prý proto, že dnes má uživatel na své telefonní číslo navázano hodně služeb a tak by byl problém, kdyby došlo ke krádeži čísla. To ale nekoresponduje s tím, že u nových SIM karet není nastavena ochrana PINem. Jde samozřejmně zapnout, to ale hodně lidí neudělá. A při ztrátě/krádeži mobilu může nový "majitel" SIM karty telefonní číslo zneužít a nebo způsobit velkou fakturu za provolané hovory.
  12. Chodí vám info i do e-mailu případně SMS, nebo info o tom je jen ve výučtování? K výučtování mám problém se dostat.
  13. To může být i proto, aby od tohoto kroku odradili co nejvíce lidí a současně dodrželi zákon o zrovoznění vlastního zařízení. Ale je taky možné, že systémy Vodafone jsou v tomto omezené. Podobně jako když někdo mění službu Vodafone TV z DVB na internetovou. Taky je nutné vrátit set top boxy a vzít si nové, i když to je ten stejný typ.
  14. Takže ideálně pro test rychlosti zkusit třeba download velkého souboru z Google Drive.
×
×
  • Vytvořit...