Přejít na obsah

Technikus

Uživatel
  • Příspěvky

    829
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    20

Technikus naposledy vyhrál 18. července

Technikus má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Premium
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Základní
    Cinema
  • Vodafone zařízení
    Vodafone Station WiFi 6
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Praha 13
  • Speedtest

Návštěvy profilu

4 728 zobrazení profilu

Technikus's Achievements

  1. Já si nahodile klikal a vše se načetlo, zobrazilo a nic neodhlašovalo. Dělá to při něčem konkrétním? Nebo ti to dělá při čemkoliv?
  2. Aplikace iOS/Android nebo přes web? Na Androidu přes mobilní aplikaci se to zdá funkční, stejně tak přes webový Chrome.
  3. Otázka, co bylo menší zlo. Předem výchozí PIN 1234, nebo SIMky úplně bez PINu? Asi není vhodná varianta ani jedna. Je však na uživateli, jak si daný přístup zabezpečí. Platební karta má taky neznámý PIN. Ale kolik lidí má v nějaké přihrádce v peněžence, nebo dokonce přímo u karty papírek a na něm onen PIN?
  4. Lze to leckdy řešit i příjemně. Samozřejmě záleží na požadavku zákazníka a protistrany. Někde se to musí sejít, aby to klaplo. Konkurence je veliká a tak je potřeba jednat.
  5. A když se a) já přestěhuji s tímto BYOD bridgem, lze na moji osobu registrovat na jiné Vodafone lokalitě? b) BYOD bridge prodám, že už nechci Vodafone. Registruje si ho jiná osoba?
  6. Technikus

    Arris CM3500B/CE

    Popravdě nevím, jak se na toto zařízení mám dívat. Byl bych i ochoten si koupit něco vlastního. Ale to bych chtěl i využívat a to na maximum. Ale koupit si za 221 euro jen bridge a za to dávat nějaké další zařízení, abych měl wifi a možnost více RJ45 portů, to už nevím, zda by se mi jevilo výhodně. Jde vlastně o investici bridge + router + el. spotřeba obou zařízení. Nic z toho by nebylo ve Vodafone podpoře 🙄
  7. Je to normální hovor o nabídce a poptávce. Třeba auto někdo kupuje za ceníkovku? Nebo že by k tomu nedostal nějakou výbavu navíc, příslušenství apod.? Vždy je to o domluvě a konkrétní situaci a příležitosti. Na něčem se domluvit lze a na něčem prostě ne a cena je jasná a platná. Slevu jsem si vyjednal i na koupi auta. Dále mám retenční cenu i za elektřinu, produkty u Vodafone a nevím co dalšího.
  8. Obávám se, že jsou tyto informace jen ve vyúčtování. @StrejdaTo jsem rád, že jsem nečekal až do teď. Taky jsem míval Komplet za 373 Kč a v květnu jsem přešel na novou podobu TV, ale nižší nabídku. To navýšení bych taky neakceptoval.
  9. Je zajímavý, jak se stejný tarif může lišit cenově i v rámci města. Praha 13 Stodůlky - konkrétně můj panelák mi ukazuje 1000/100 za trvalou částku 599 Kč. Na retenčním vyjednáno 249 Kč + 100 Kč za Station s Wi-Fi 6.
  10. Obecně příplatek 2 Kč za vyšší rychlost není úplně špatná nabídka, ne? Jinak to bylo retenční odd., nebo jen osoba na Vodafone lince? Na retenční se přepojuje z hlavní linky, eventuálně operátor předá požadavek a retenční odd. se ozve klientovi. Na retenčním oddělení by jistě uměli s cenou zakouzlit. Moje zkušenost z května je tady.
  11. Ty částky určitě nejsou nízké. Leccos se však umí těsně po záruce rozbít. A dvojnásob to platí ve chvíli, když se to úplně zrovna nehodí. Je však možné, že se nemusí nic stát a výrobek může a bude fungovat x let. Otázkou však je, zda se porovnává srovnatelné. Původní odkupy za UPC byly kompatibilní zařízení a dále podporovaná včetně aktualizací apod.? Protože u zařízení koupených nyní kdekoliv jinde (často je zde uváděno Německo či Amazon) Vodafone zřejmě nebude udržovat po softwarové stránce, ne? Určitě by situaci změnilo, kdyby šlo Compaly, Stationy apod odkoupit a "legálně se všemi výhodami" provozovat u Vodafone.
  12. Za 221 euro můžu mít modem v pronájmu 4,5 roku. Tak nevím, zda je vidina dobré investice si koupit za 221 euro něco, co bude mít záruku 24 měsíců. Co když se odstěhuji/změním poskytovatele?
  13. Samozřejmě ne každý chce a je pro nějaké diskutování, smlouvání a la nákupy v Egyptě či v jiných arabských zemích.
  14. Na koaxu lze na některých lokalitách i 1 Gbps/100 Mbps, například na mé části Prahy. Nebo minimálně na naší ulici či v mém vchodě. Viz měření speedtest
  15. Skvělá zkušenost. Chválím aktuální nastavení služeb v podpisu včetně aktuálního speedtestu. Kde kdo by se od tebe mohl učit.
×
×
  • Vytvořit...