Přejít na obsah

Ladik

Uživatel
  • Příspěvky

    204
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    9

Ladik naposledy vyhrál 22. ledna

Ladik má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Basic
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Základní
  • Vodafone zařízení
    -
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Litomyšl
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ladik's Achievements

Úroveň 8

Úroveň 8 (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Nejnovější odznaky

37

Popularita

  1. Já bych Kviff TV nezatracoval. Jedná se o videotéku a vypadá to tak, že zřejmě z té videoteky budou denně zhruba čtyři tituly. A co jsem koukal, tak se jedná o kvalitní věci. Zítra třeba doporučuji korejský film Parazit.
  2. U T-Mobile druhý extrém. Prostě otevřu mobil otiskem prstu. A potom pouze kliknu na ikonku a jsem tam.
  3. Ladik

    4G+ vs 5G

    Koukal jsem se do ceníku Vodafone a samozřejmě Super+ tam je. Na stránkách se neuvádí, vše co se nabízí.
  4. Ladik

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Přesně tohle odpověď jsem dostal od Ericha. Mám XL takže můžu být klidný a jestliže to trochu zdraží, vzhledem k perfektní nabídce to budu chápat.
  5. Ty nové tarify Vodafone vyjdou mnohem dráž než u T-Mobile. Plná cena Vodafone 390+690 = 1080. U T-Mobile 899. Sleva k dalším službám Vodafone 910 a u T-Mobile se jde dostat na 675. A to nepíšu o cenách co jde ziskat. U Tv jsem na 60% ceníkové ceny, u volání dokonce na 50%
  6. Jestli chcete sledovat na mobilu TV tak bych šel minimálně do tarifu co nabízí 10 Mb/s .
  7. Ceníková cena už je docela drsná, když chcete vše. Se službami u Vodafonu 220+690 takže 910 Kč, když máte jen TV 390+690 takže 1080 Kč. Na to , že jim to pořádně funguje jen přes kabel. Na druhou stranu jsem zjistil, že na Prima+ je spousta filmů co chci vidět a jinde nejsou, takže je možné, že si dám tu variantu, kde je. Nyní u mě hlavní televize T-Mobile a spokojenost. Teda až na absenci Nova Sport 6.
  8. Ladik

    Přechod z HBO Max na Max

    Ondro já nemám iPhone.
  9. Ladik

    Přechod z HBO Max na Max

    Jde to u mobilu roztáhnout na celou obrazovku? Nešlo mě to u HBO MAX ani u MAX.
  10. Já mám u T-Mobile ještě mnohem výhodnější cenu, včetně lepšího pokrytí.
  11. Ten Základ od Vodafone TV mám kvůli Mezzo a Mezzo Live. Rád si jednou za čas poslechnu koncert kvalitní vážně hudby. T-Mobile má sice o něco kvalitnější programovou nabídku, ale co se týče těchto stanic, jsou mnohem kvalitnější než konkurenční co má T-Mobile. A ještě manželka je na Vodafone TV zvyklá, tak taky kvůli ní.
  12. To já zaplatím taky (plná nabídka Magenta TV, přes retenční za 540 Kč, Vodafone 150 Kč, 70 box, Canal+ kvůli ženskému tenisu 1890 Kč za rok a O2 1099 Kč na tři měsíce kvůli konci lig hokej, fotbal a zápasu Procházky v UFC.). Já zas nepochopím, jak může rodina utratit dobrovolně 8000 Kč měsíčně za cigarety. Stačí aby dva v rodině kouřili krabičku denně, což není nic výjimečného.
  13. Ladik

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Přát někomu aby sousedovi chcípla koza není správné.
  14. Nechápu logiku, že když někdo napíše, že když je Vodafone nejhorší neměl by mít volební právo. Co se týče datového signálu, je po mém přechodu k T-Mobile obrovská změna k lepšímu. S Vodafonu jsem měl špatný datový signál i v městě co má více než 15000 obyvatel. Manželka v práci si změnu také pochvaluje. Vodafone je prostě v tomto směru nejhorší. Co se týče internetu, tam je situace jiná. A ještě k tomu lidé v uvozovkách, tak to je na ránu pěsti do čela.
  15. Ladik

    Médium nelze přehrát WV1862

    A nechtělo by to místo sepisování, chyby odstraňovat. Mě už to může být celkem jedno. Z Kompletu jsem přešel na Základ a hlavní TV mám XL u T-Mobile. Čtyři neomezené paušály jsem taky převedl k T-Mobile. Tam kde pracuji neměl Vodafone kvalitní datové pokrytí. A to město má více než patnáct tisíc obyvatel. Teď vše funguje jak má. Jen před chvilkou mě volala manželka, která je zvyklá na Vodafone TV, že ji to kostickuje. Ach jo. Ještě mám u Vodafone internet za celkem slušnou cenu. Ten docela funguje jen někdy WiFi má drobné výpadky. Doufám, že mě nešáhnou na cenu internetu, Nordic Telecom tam má optiku za skvělou cenu.
×
×
  • Vytvořit...