Přejít na obsah

PavelB

Uživatel
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

PavelB naposledy vyhrál 28. května 2021

PavelB má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Kabel 150 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Komfort
  • Vodafone zařízení
    Set-top box
    Compal CH7465LG
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Praha Letňany
  • Speedtest

PavelB's Achievements

Úroveň 3

Úroveň 3 (3/14)

  • Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post
  • Week One Done

Nejnovější odznaky

3

Popularita

  1. PavelB

    Přechod z HBO Max na Max

    Zdroj: https://www.lupa.cz/aktuality/aplikace-max-odhalila-ceny-predplatneho-pro-ceskou-republiku/
  2. PavelB

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Jak někdo psal, ať tedy VF klidně zdraží, tak za mě přidám opačné mínění. Formulí škoda, ale jestli se to nevejde do současného rozpočtu, tak ať si je Nova nechá a Novu Sport 1 až 4 klidně taky.
  3. PavelB

    Nové stanice

    Tommy, takych bych rád, aby tomu tak bylo, ale pochybuju. DVTV Extra má být na Magenté monetizováno přes on-line reklamy. Něco takového Vodafone nebude schopen zajistit, když se mu doposud nepodařilo přizpůsobit systém reklamám Primy.
  4. Potvrzuji, též. Ani set-top-box. Doporučuji ho nerestartovat vytáhnutím ze zásuvky, protože to jsem udělal, a kvůli tomu na něm nejde ani live TV (před tím nešlo jen zpětné přehrávání).
  5. Taky potvrzuji objevování se této hlášky.
  6. PavelB

    Netflix

    Tazatel asi chce mít přehled filmů k dispozici před tím, než se registruje. To umožňuje třeba Filmtoro.
  7. Tak mě napadlo vzít Chromecast "do terénu" s Datamánií. Z mobilu jsem nasdílel osobní hotspot pro připojení Chromecastu. iVysílání ČT funguje, YouTube funguje, Horizon Go ne. A zase takové nedeskriptivní, receiver app na Chromecastu říká, že připraveno k vysílání, ale tlačítko Sledovat na TV prostě nic nedělá. Žádná chyba, prostě dělá, že by měl fungovat a nefunguje. Podobně jako u té nefungující pauzy, receiver app prostě nereaguje. I když Horizon Go je na jiném mobilu, než hotspot. Takže nevím, co se mu nelíbí. Funguje vám Chromecast na jiném, než domácím (exUPC) připojení? Co na mobilních datech?
  8. @tomus Ani při pouštění z prohlížeče na PC to na pauzu nereaguje. Chyba bude v receiver appu, tedy v tom kódu, co běží přímo na Chromecastu.
  9. Nenašel jsem to tu zmíněno, ale v poslední době nejde přehrávání přes Chromecast zapauzovat. Zkoušeno z více mobilů, zapauzování nefunguje ani z aplikace Google Home.
  10. PavelB

    CA modul prý nejde použít

    Aha, vy si pod pojmem lineární vysílání představujete nahraji a přehrávám vlastní záznam. To jsme se minuli v pochopení. To je samozřejmě jiná liga.
  11. PavelB

    CA modul prý nejde použít

    Nevím, co na tom lineárním vysílání máte. IMO mu uživatelé budou jen ubývat, má matka (60+) se už několik let dívá jen odloženě. Prostě víte co chcete vidět, a to si pustíte. Vše můžete vidět od začátku, kdykoliv zapauzovat a naopak reklamy přeskočit (zatím). Lineární vysílání je pro ty, co přijdou domů z práce a neví na co koukat. S čímž Horizon GO moc nepomáhá, ale třeba Netflix řeší doporučovacími algoritmy. Lineární vysílání chápu u exponovaných sportovních utkání, protože ty chtějí lidé vidět opravdu živě, ne že ve finále MS v hokeji Česko-Rusko uslyší "Góóól" nejdříve od sousedů, pak až z obrazovky. Plus zrovna tam je třeba vysoký datový tok pro spoustu lidí najednou, takže IPTV je nevhodná.
  12. Update3: Á, tak Vodafone chtěl jen cpát mobilní tarify. Takže Chromecast nakonec slouží.
  13. Tak mi po letech přestal fungovat Horizon GO v androidím set top boxu. Sideloadovaná stará verze aplikace Horizon Go si říká o aktualizaci a ani různé novější verze nefungují. Smazání dat aplikace nehraje roli. Nejnovější verze Horizon GO hlásí Video nyní nelze přehrát. (LicenseErrorCode.license.invalid) Na PC / mobilu vše funguje. Předpokládám tedy nějaký problém s DRM. Řešili jste někdo tento problém? Vzhledem ke konci Horizonu GO to jinak budu řešit požádáním o přechod na Vodafone TV s jejich krabičkou. Update: Tak jsem si přečetl recenze na Vodafone TV a radši si pro teď objednal Chromecast 🙃 Update2: A zrovna volají z Vodafone sami ohledně přechodu. No tak nic.
  14. Taky se hlásím jako postižený uživatel. Chrome i Firefox. Přitom do těch tak 10 dnů to fungovalo. Testovací streamy s DRM od Bitmovin se přehrávají fajn. Z https://www.widevine.com/news je zřejmé, že došlo ke změně výchozího chování: Třeba u Amazon Prime Video to mají tak, že HD streamy vyžadují to VMP, ale pořád si na nepodporovaných zařízeních video přehrajete, akorát v nižší kvalitě.
  15. Já mám tv box MECOOL M8S Pro+ s Androidem 7.1.1 a Horizon GO 2.3.21 funguje výborně (k ovládání je třeba myš). Nejnovější verze 2.3.23 pak ale nezobrazuje video na celou obrazovku. Problémy se zvukem jsem však nezaznamenal. Nejspíš prostě není android firmware jako android firmware.
×
×
  • Vytvořit...