Jump to content

Recommended Posts

Tak me dnes VF aktivoval novy TV tarif. Ten puvodni pry jiz nelze prodlouzit. Asi usoudili, ze jsem sportovni maniak a bez zeptani mi k nemu prihodili balicek Sport a sluzbu Voyo. Ten sport celkem chapu. V puvodnim tarifu jsem mel stejne sportovni kanaly. Voyo jsem si rikal, dobre, proc ne, kdyz je to zdarma. Tak jsem se na Voyo zaregistroval pres operatora VF, pridal k uctu muj TV pristroj a jal se zkoumat, co mi to prinasi za zabavu. No, v rychlosti, co jsem prosel, 90% obsahu nejde prehrat s hlaskou "Jen pro platici uzivatele". Tak k cemu to je, mily Vodafone? Proc to davate zakaznikum jako benefit, kdyz je to vlastne nepouzitelne?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

No zdarma Voyo teda není, je součástí balíčku Family, který stojí 220 Kč, kdyby byl bez  Voya, tak by ten balíček byl určitě znatelně levnější. 

Je potřeba si v Můj Vodafone zobrazit kupón aby to fungovalo "zdarma".

https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-voyo/

• Agree 2
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Posted (edited)

mam balicek Family +Sport, bohuzel v sekci Aplikace tretich stran vidim jenom Netflix, po Voyo ani pamatky 😞  takze kupon nemam

edit: tak uz jsem si vsiml te veticky, ze kupon na Voyo se mi zobrazi do 7 dnu po aktivaci tarifu. Takze jsem to chtel moc brzy...

Edited by homberg
  • Agree 1
  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
  • 3 weeks later...
před 2 hodinami, MarekB napsal:

A jak to je u exUPC klientů? Aplikace mi píše "TV baliček ALLinONE" zapnuto. Kod pro VOYO jsem ale nikde nenašel.

Kupon vám  zobrazíme nejpozději do 7 dní od aktivace vhodného TV balíčku. Jedná se o kombinaci písmen a čísel.

• Thanks 2
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • 2 weeks later...

Nova stahuje Voyo z nabídek T-Mobilu i Vodafonu

https://www.mediar.cz/nova-stahuje-voyo-z-nabidek-t-mobilu-i-vodafonu-necha-ho-jen-u-sve-o2-tv/

...u Vodafonu pak k 31. lednu příštího roku, kdy skončí v tarifu Family.

Edited by cvancara
  • -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA