Přejít na obsah

Ondra - Vodafone

Centrum péče
  • Příspěvky

    913
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    69

Ondra - Vodafone naposledy vyhrál 24. října

Ondra - Vodafone má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Super Fibre
  • Vodafone mobilní služby
    Premium 5G
  • Vodafone televize
    ALLinONE
  • Vodafone zařízení
    Set-top box Premium
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Pardubice
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ondra - Vodafone's Achievements

  1. Ondra - Vodafone

    IPv6

    Počkejte ještě prosím do zítra, ke změně by podle mých informací mělo dojít dnes, ale může to být až v noci (z dneška na zítra). @srnaAno, bude to fungovat v bridge módu. Pokud vaše zařízení IPv6 podporuje, tak mu IPv6 adresu také přidělíme. K pevné statické IPv4 adrese budete mít veřejný rozsah IPv6 /56.
  2. @marek-81Filmy nebo seriály do Videotéky přidáváme průběžně, díky @kautskymza odkaz, na něm na některé zajímavé kousky nebo novinky pravidelně upozorňujeme. Ještě jsem zjišťoval nějaké příklady filmů, které jsme za poslední dobu přidávali, tak tady je pár pro představu: Grand Prix Betlémské světlo Údolí lucerniček Arvéd Život kotěte Běžná selhání Perinbaba a dva světy Mavka: Strážkyně lesa Kouzelná Beruška Černý kocour ve filmu
  3. @dad18Pěkný den, princip fungování tu už ostatní popsali správně - nahrávky ukládáme nejdéle na 3 měsíce a záleží i na tom, zda vám zbývá dostatek prostoru na jejich uložení, což je max. 100 hodin záznamu. Pokud ani jedno jejich zmizení nevysvětluje, zkuste prosím zavolat na 800770077 a vyberte volbu pro technické potíže, kdyby se vám to opakovaně nedařilo, napište nám podrobnosti přes https://tam.je/forum a my to předáme. Díky.
  4. Ondra - Vodafone

    Apple TV - zvuk

    @hajek_jonasMoc díky za upřesnění, předáme to vývojářům, aby se na tuto kombinaci podívali a ideálně našli řešení.
  5. Ondra - Vodafone

    Apple TV - zvuk

    @hajek_jonasPěkný den, napsal byste prosím model své Apple TV a televizoru? Používáte nějaký soundbar nebo reproduktor?
  6. Ondra - Vodafone

    přehled programů

    Zatím žádné změny nechystáme, pouze jsou navíc ty testovací pozice...
  7. Ondra - Vodafone

    přehled programů

    @Ivo2003Tady jde o více detailů, jako je např. rozlišení mezi živým a odloženým sledováním atp.
  8. Ondra - Vodafone

    přehled programů

    Ne ne, jedná se opravu o testovací pozice těchto programů, kde zkoušíme pokročilý způsob vysílání v IP režimu (umožňuje nám pak například zjistit detailnější info o sledovanosti pořadů - samozřejmě jen jako hromadná data).
  9. @Sakit Atakishiyev Hello, you can log into the My Vodafone app if you have at least one active service with Vodafone. It is also very important to log in with the new credentials (email and password). Sometimes, password managers cause issues by autofilling incorrect information. If none of these are the cause, please write to us at aplikace@vodafone.cz and ideally include a screenshot, a description of the situation, what you have already tried, and your phone number or the number of any service you have with Vodafone.
  10. Pěkné ráno, dočasnou nedostupnost mobilních služeb pro některé zákazníky způsobila noční výměna jednoho z prvků sítě. Tento prvek jsme odpojili a krátce po 7. hodině bylo vše v pořádku. Signál pak dotčeným zákazníkům naskočil buď okamžitě po restartu telefonu, nebo v následujících desítkách minut automaticky. Omlouváme se všem, kterých se to dotklo.
  11. Ondra - Vodafone

    Číslo služby

    @evaHezký den, Evo, musím trochu hádat, protože nevím, zda máte služby nově, zda čekáte na aktivaci, nebo jsou už aktivní, co znamená, že už máte přihlášení e-mailem (zda jste ho zakládala přes pozvánku nebo jen tak) apod. Číslo služby je buď mobilní číslo, nebo číslo začínající na 8 nebo 9, které přidělíme k vaší TV nebo internetu. Najdete ho ve Vyúčtování, může být v některé SMS (např. o instalaci) apod. Píšete, že znáte číslo plátce (což je specifický symbol). Můžete to tedy udělat tak, že půjdete na https://www.vodafone.cz/muj/prihlaseni a zadáte zde svůj specifický symbol. Na další stránce pak přidáte ještě číselné heslo, které jste dostala SMSkou při objednání služby. Pak vám nabídneme přechod na přihlašování e-mailem, kde si ale nebudete zakládat zcela nový přístup (e-mail a heslo), ale pokud už jste si založila "prázdné přihlášení e-mailem", tak dáte v horní části stránky Přihlásit a využijete existující údaje. Tím si služby s přihlašováním e-mailem propojíte. Návody k přihlašování e-mailem najdete zde: https://www.vodafone.cz/osobni/prihlasovani/ Pozor na to, že číslo zákazníka není specifický symbol, takže záleží i na tom, jaké z těch čísel opravdu máte k dispozici. V případě potřeby můžete zavolat na 800770077 a kolegové se vás doptají a pomůžou vám.
  12. Ondra - Vodafone

    Apple TV - zvuk

    Mám zkušenost s tím, že nekvalitní HDMI kabel může zapříčinit i to, že jedno zařízení s ním funguje, druhé ne. Takže pokud je jich doma víc, proč to nezkusit 🙂
  13. Ondra - Vodafone

    Apple TV - zvuk

    Dobré odpoledne, rozdíl by zde být neměl. Zkusil jste například jiný HDMI kabel nebo jiný HDMI vstup, zda to není příčina?
  14. Pěkný den, za původní nebo nově aktivovaný balíček zaplatíte poměrnou částku podle počtu dní, po kterou jste ho měli v zúčtovacím období aktivní. Píšeme to například na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-programy/ (rozbalovací část "Jak si můžu aktivovat nebo zrušit doplňkový TV balíček?").
  15. Ondra - Vodafone

    přehled programů

    Zatím o novém programu ve 4K nevím, obecně není příliš velká nabídka takových stanic, aby i obsah byl smysluplný. Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet.
×
×
  • Vytvořit...