Přejít na obsah

Ondra - Vodafone

Centrum péče
  • Příspěvky

    680
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    52

Ondra - Vodafone naposledy vyhrál 1. března

Ondra - Vodafone má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Super Fibre
  • Vodafone mobilní služby
    Premium 5G
  • Vodafone televize
    ALLinONE
  • Vodafone zařízení
    Set-top box Premium
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Pardubice
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ondra - Vodafone's Achievements

  1. Dobré odpoledne, pokud by šlo čistě o změnu tarifu, tak ta určitě není zakázaná, vlastní CA modul v tom nehraje roli. Rádi na to koukneme, jestli máte stále o změnu zájem, napište nám přes https://tam.je/forum.
  2. Pěkný den, na eSIM v tomto případě máte OneNumber = sekundární číslo. Není úplně vhodné mít toto číslo v mobilním telefonu "jako hlavní", protože na OneNumberu nejsou k dispozici všechny funkce (například platby třetím stranám, roaming...). Popisujeme to na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-fungovani-volani/. Jinak by ale nemělo nic bránit tomu, abyste byl na příjmu na telefonu, i když je druhá SIM v notebooku. Takže pokud nenajdete příčinu na odkazu výše, klidně nám zkuste napsat přes https://tam.je/forum s konkrétním příkladem a popisem situace (jaká SIM je v jakém zařízení).
  3. Je to tak, funkce HDMI CEC oficiálně podporovaná není, ale je poměrně dobře fungující náhradní varianta, na kterou už tady odkaz padl: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/
  4. @StoupaHezké odpoledne, díky za upozornění na rozdíl mezi appkou a webem (zadání nuly), předávám vývojářům.
  5. Ondra - Vodafone

    Nové stanice

    @Lev 1974Pro internetový příjem signálu Sporty TV zařadíme zhruba do týdne.
  6. Pěkný den, zkoušel jsem to nyní a vše je funkční. Zkuste aplikaci spustit na jiném typu připojení (Wi-Fi / mobilní data), případně ověřte, že nemáte zapnutou funkci Soukromý přenos nebo jinou VPN.
  7. Ondra - Vodafone

    Nové stanice

    Dokument jsme včera aktualizovali 🙂
  8. Tímto způsobem to určitě nedoporučujeme řešit, pokud se pak cokoliv stane, nemůžeme ručit za správné fungování služby. Jak jsem psal výše - zájemcům jsme schopni poskytnout administrátorský přístup do rozhraní modemu, stačí nás kontaktovat.
  9. @PenoVíc vám ale opravdu říct nedokážeme, pokud vedeme jednání a ta nejsou ukončena, tak naopak není profesionální a ani možné, abychom průběh jednání podrobně komentovali.
  10. Ondra - Vodafone

    Nové stanice

    Sporty TV vysíláme na pozici číslo 60, pro CA moduly MUX 634 MHz, QAM 64 (původní pozice Nova Gold.). Program InUltra je nově na 84.
  11. Pěkný den, vaše otázky naprosto chápu, na druhou stranu platí, že pokud se něco změní, budeme o tom hlasitě informovat 🙂 S Novou intenzivně jednáme a věříme, že se nám podaří najít řešení. Co se týká termínu - stále je možné, že se výsledek dozvíme tento týden, ale kdyby ne, tak jednání tímto týdnem určitě neskončí.
  12. Pěkný den, ano, rychlost by měla být shodná, pokud tomu tak není, napište nám prosím detaily přes https://tam.je/forum, prozkoumáme to. Díky.
  13. Ondra - Vodafone

    Nové stanice

    Můžu potvrdit, že Sporty TV od 29.2. zařadíme do nabídky.
  14. Hezké odpoledne, pro telefony z naší distribuce aktualizaci právě testujeme, pokud vše dopadne dobře, testování bychom měli dokončit do konce února. Pak bude záležet na výrobci, kdy ji pošle do telefonů.
  15. @kk612Dobré odpoledne, nastavení DataLimitu opravdu existuje, spíše mě napadá, zda se do samoobsluhy přihlašujete administrátorským přístupem. Pokud máte jen základní heslo uživatele, změny služeb dostupné nemáte. Rádi se na to koukneme, když nám napíšete přes https://tam.je/forum - ideálně připište, kam jste se díval, kde DataLimit nevidíte apod.
×
×
  • Vytvořit...