Jump to content

Recommended Posts

Já to upřesním. Do bytu jde jeden kabel (víc jich nikdo neudělá, mimo jiné proto, že v LB je pro jeden byt jen jeden výstup). A na tom je možné mít služby jen od jednoho poskytovatele.

Chci DVB-C (či pevnou linku), tak to nabízí jen Vodafone a DOCSIS internet tedy musím mít od něj. 

Zase naopak, chci mít OTT TV od Vodafone na adrese, kde je dostupné DVB-C – oficiálně nelze. 

A teď si z toho můžete poskládat možné kombinace internetu a televize. 🙂 

• Agree 1
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

já se bavím o tom, že pokud si klient objedná cable internet přes TMCZ tak už nemůže mít TV, TMCZ to neumí a technici prý také ne bude bude DVB-C TV nebo internet

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Po jednom a tom stejném stejném kabelu dva různí poskytovatelé? Jeden na TV (ať už DVB-C nebo DVB-T) a druhý na internet? To by mě taky zajímalo, jestli až tak dokonale mezi sebou umí spolupracovat a pronajímat si část vedení. 😎

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

no ale původní otázka se týkala vodafone tv, ne dvb-c 🤔 takže co se týká vodafone tv, neni žádnej problém využívat ji s internetem od tm nebo kohokoliv jinýho 🤔

před 17 hodinami, MSwamp napsal:

Je možné provozovat na jednom kabelovém připojení, internet od t-mobie a TV od Vodafone? Už jsem se na to možná někdy někde ptal, ale odpověď si nepamatuji. Díky

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha