Přejít na obsah

Veronika - Vodafone

Centrum péče
  • Příspěvky

    314
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    7

Vše od uživatele Veronika - Vodafone

  1. @Ivo2003Pěkné odpoledne, v průběhu přihlášení a překliknutí do jiné části by k tomu docházet nemělo 😞 Pošlete nám prosím podrobnosti přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, ať to můžeme řešit konkrétně k vašim službám.
  2. @Ivo MašekPěkné dopoledne, nepoběží. Je třeba mít box pro tu technologii, kterou máte aktivní.
  3. LOH v Paříži budou již součástí Maxu (není třeba mít aktivní doplněk Sport), takže si všechna svá oblíbená sportovní klání vychutnáte bez připlácení. V aplikaci Max během olympiády najdete speciální záložku, stačí na ni kliknout. Vybrané přenosy budou dostupné i s českým komentářem.
  4. @Pavel mPěkné dopoledne, nové programy zařazovat nebudeme. Olympiáda poběží na ČT, Eurosportech 1, 2 a také jako součást Maxu (HBO Maxu) 🙂
  5. @neuroticPěkné ráno, ano, je to možné 🙂 Kontaktujte prosím zákaznickou linku 800 77 00 77, operátoři s vámi nové služby nastaví.
  6. @CoEPěkné ráno, kolegové na zprávu reagovali, a pokud nedošlo k dořešení situace, tak prosím na zprávu znovu reagujte.
  7. @mallory__tzHello, please contact us via https://tam.je/enforum, we will help you with a solution.
  8. @raspepaPěkné ráno, kontaktujte prosím přímo od zařízení technickou podporu na lince 800 77 00 77 přes volbu v menu 2. Případně nám můžete také napsat přes https://tam.je/forum. Díky za spolupráci.
  9. @Lucia varadiovaPěkné ráno, napište nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, abychom mohli zjistit, co se stalo. Díky za spolupráci.
  10. @paffkoPěkné dopoledne, oficiální vyjádření vám zde samozřejmě nemáme možnost napsat, je třeba se obrátit přímo na technickou podporu a s kolegy vše probrat přesně k vašim službám i zařízení. Prosím, kontaktujte tedy linku 800 77 00 77, přes volbu v menu 2.
  11. @retronPěkné odpoledne, k tomu bychom potřebovali více informací, jak přesně se to chová. Ideální by bylo video.
  12. @traminPěkný den, pokud je situace v řešení PČR, tak se s námi spojí a potřebné výpisy si vyžádá, to není nic neobvyklého. Stále platí, že výpis hovorů najdete ve Vyúčtování za období zpětně. Své Vyúčtování si můžete stáhnout po přihlášení heslem administrátora v samoobsluze Můj Vodafone na webu. Současně vám doporučím příklady spoofingu nahlásit i u Vodafonu. Máte možnost nám tyto případy poslat SMS zprávou na telefonní číslo 7726 (je to zdarma), kdy nám do textu zprávy prosím napište údaje o podvodných hovorech. Informace můžete zaslat ve více zprávách. Vše nám také můžete poslat přes https://tam.je/forum.
  13. @matesss222Pěkný den, určitě bude dobré, pokud se s námi telefonicky spojíte na lince 800 77 00 77 (*77), aby operátoři zjistili, o co konkrétně se jedná. Ve svém zprávě zmiňuje přístup k Můj Vodafone a změnu na eSIM, ale také zmiňujete, že máte Oskartu, která má svou vlastní samoobsluhu Moje Oskarta. Oskarta nepodporuje eSIM.
  14. @ost-plus@seznam.czPěkné dopoledne, informace o novém nastavení a ceně najdete přímo ve Vyúčtování, na první jeho straně najdete základní informace o podrobnosti najdete přímo na té straně Vyúčtování, kde máte podrobné účtování poplatků Vodafone TV. Informace také najdete na speciální stránce: https://vodafone.cz/zmenatelevize (bude vyžadováno přihlášení jako do Můj Vodafone).
  15. @r2d2Pěkné dopoledne, to záleží na dostupnosti na vaší adrese. Pokud tam je vyšší upload dostupný, tak samozřejmě máte možnost na tento tarif přejít. Napište nám přes https://tam.je/forum, prověříme možnosti.
  16. @skdHello, please contact us via https://tam.je/enforum, we will check your SIM card. Veronika
  17. @rg90Pěkný den, podle modemu se nejedná o optické připojení, ale o kabelovou konektivitu. Standardně poskytujeme neveřejnou dynamickou IP adresu, pokud vás zajímá veřejná IP adresa, tak je to samozřejmě možné, stačí nás jen kontaktovat na lince 800 77 00 77. Podrobnosti najdete případně zde: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/pevna-ip-adresa/.
  18. @kuta.domPěkné dopoledne, v tomto případě nás prosím kontaktujte přes https://tam.je/forum, ať to můžeme řešit s technickou podporou. Případně technickou podporu prosím kontaktujte přímo od zařízení na lince 800 77 00 77 (volba v menu 2).
  19. @Pavel mPěkné odpoledne, pošlete nám prosím screen také přes https://tam.je/forum, ať tyto situace můžeme nechat prověřit. Dobře, díky za zprávu 🙂
  20. @Ivo MašekPěkné dopoledne, pošlete nám prosím screen této chybové hlášky přes https://tam.je/forum, ať to můžeme nechat prověřit.
  21. @CableGPěkné odpoledne, nahrávky a zpětné sledování ve Vodafone TV fungují na základě EPG, které nám TV stanice poskytují. To, zda se pořad nahraje v pořádku celý, záleží na tom, jak přesná data v EPG od konkrétní TV stanice dostaneme. Protože ze zkušeností víme, že ne vždy je možné začátky a konce pořadů dodržet, máme u každého pořadu ještě 15 minut rezervu, která pokrývá naprostou většinu situací, kdy TV stanice svůj TV program nedodrží. Pokud došlo k nějakému chybnému nahrání, pošlete nám prosím konkrétní příklady přes https://tam.je/forum, ať to můžeme nechat prověřit. Díky za spolupráci.
  22. @kikloppPěkné odpoledne, mrzí tato nepříjemná situace 😞 V případě nedovolaného kontaktu se vás pokusí znovu kolegové kontaktovat, anebo posílají na kontaktní telefonní číslo SMSku, na kterou stačí odepsat. Pokud jste nyní u zařízení, kontaktujte prosím technickou podporu na lince 800 77 00 77 přes volbu v menu 2 (jsou k dispozici na telefonu každý den do 22 hod.) nebo nám napište přes https://tam.je/forum, ať to můžeme dále řešit.
  23. @BarbuchaPěkné odpoledne, ano tom víme. Technologický partner KVIFF.TV už intenzivně pracuje na nápravě. Děkujeme za pochopení. @mrzicPěkné odpoledne, KVIFF.TV Channel bude zatím dostupný pouze přes internetové vysílání. Pokud máte kabelovou technologii Vodafone TV, tak vám bude program fungovat, pokud máte jeden z aktuálních boxů (a je tedy připojený na internet). Přes CA modul zatím není program dostupný.
  24. @Iceman06Pěkné odpoledne, do Můj Vodafone mají možnost nahlédnout i ostatní uživatelé služeb vedených na vašem zákaznickém účtu. Máte možnost jim nastavit vlastní přístup. Postup najdete na stránce: https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/prihlasovani-e-mailem/pristup-pro-dalsiho/.
  25. @PaegasRobin777Pěkné dopoledne, informace o tom, jaké jsou možnosti pevného internetu na vaší adrese, najdete po zadání přesných údajů na stránce https://www.vodafone.cz/internet/. Podle screenu to vypadá, že tu je dostupná technologie DSL s rychlostí až 100 Mps. Službu Připojení bez kabelu Naplno 5G nabízíme s rychlostí 150 Mbps a podrobnosti najdete přímo zde: https://www.vodafone.cz/internet/pripojeni-bez-kabelu/. Letní akci máme v tuto chvíli pro předplacené karty: https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/tiskove-zpravy/data-k-predplacenym-kartam/ 🙂
×
×
  • Vytvořit...