Přejít na obsah

Veronika - Vodafone

Centrum péče
  • Příspěvky

    356
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    11

Vše od uživatele Veronika - Vodafone

  1. @TechnikusTato funkce je tam už minimálně rok a o chybu se nejedná. Byla takto naprogramována od začátku, takže po restartu se diody znovu zapnou. Je to požadavek německého Vodafone.
  2. @TechnikusPěkné ráno, nejednalo se o zásadní změnu pro zákazníky zde v ČR. Aktualizace firmwaru opravila pouze specifickou chybu, která způsobovala výpadky u TV 3 boxu připojeného přes LAN kabel k modemu, což se týká zákazníků Vodafone Německo.
  3. @SchelPěkné odpoledne, pokud s dořešením vaší stížnosti nesouhlasíte, máte možnost uplatnit reklamaci, a to písemnou formou, kterou vyřídíme podle zákona do 30 dnů. Všechny tyto informace také uvádíme na stránce https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/reklamace/reklamace-sluzeb/, která se týká stížností a reklamací. Případně nás kontaktujte přes https://tam.je/forum, rádi to celé projdeme.
  4. @kautskymPěkný den, určitě prosím SIMku vyzkoušejte nejdřív v jiném telefonu, zda budou potíže stejné a poté, ať se na nás obrátí spolubydlící s podrobnostmi přes https://tam.je/forum, necháme to prověřit. Veronika
  5. @DenisPěkné odpoledne, vidím, že vám kolegové na tuto zprávu již reagovali 🙂
  6. @pan NovakPěkné ráno, určitě nám pošlete tento screen přes https://tam.je/forum, ať to můžeme nechat prověřit přímo k vašemu účtu. Veronika
  7. @UdelaCZPěkné odpoledne, ráda bych vám potvrdila nějaký konkrétní termín, ale to možné není. Podle adresy se jedná o DSL připojení. Co vám můžu potvrdit je to, že Cetin pracuje na zprovoznění. Jedná se o složité práce, kdy je třeba projít celou trasu, zjistit rozsah poškození a opravit porušené rozvody atd.
  8. @tomusPěkné odpoledne, nyní už by tam zpráva být neměla 🙂
  9. @JetofukPěkné dopoledne, budeme rádi, když nám pošlete screeny přes https://tam.je/forum, ať to můžeme řešit přímo k vašim službám. Případně veškeré podrobnosti k DataLimitu najdete na stránce: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/objem-dat-blokovani/kontrola-datovych-nakladu-datalimit/.
  10. @Matej PtacekPěkné dopoledne, díky za zpětnou vazbu. Pochvalu jsem s radostí Samuelovi předala 🙂
  11. @Iceman06Pěkné odpoledne, nyní v odpoledních hodinách řešíme potíže s přihlášením do aplikace Můj Vodafone. Při pokusu o přihlášení se některým zákazníkům zobrazí chybová hláška "Nepodařilo se zpracovat váš požadavek. Opakujte požadavek později." Věřím, že to bude co nejdřív v pořádku. Pokud se však nemůžete přihlásit delší dobu, bude to třeba řešit konkrétně přímo k vašim službám. Kontaktovat nás můžete telefonicky na lince 800 77 00 77, anebo nám můžete napsat na e-mail pece@vodafone.cz.
  12. @pmalecekPěkné odpoledne, v tuto chvíli službu RCS na telefonech Apple iPhone nepodporujeme. Podpora je podmíněná schválením a certifikací ze strany Apple. O certifikaci jsme požádali, ale zatím nedokážeme říct, kdy ji získáme.
  13. @chatooooPěkné odpoledne, jakmile je TAC kódu modemu přidaný na Core část sítě, tak se, pokud to podporuje, může modem přihlásit jak do 4G, tak i do 5G. Síť to nijak neomezuje. Doporučím vám zkontrolovat: nastavení SIM karty včetně tarifu s 5G v menu modemu zkontrolovat, že máte nastavenou automatickou volbu sítě včetně 5G u výrobce modemu si zkontrolovat, že modem podporuje v naší síti použité kombinace 4G a 5G pásem (zmíněné 5G NSA) vyžádat si u výrobce podrobnou technickou specifikaci včetně podpory kombinací 4G a 5G pásem, např. n1_B20 a n3_B20
  14. @McVitasPěkné odpoledne, je to stále na stejném místě. Je potřeba se však v Můj Vodafone přepnout na správné telefonní číslo. Postup najdete na stránce: https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/prihlasovani-e-mailem/prepnuti-sluzby-muj-vodafone/.
  15. @motorarPěkné ráno, pokud rodičům nebude vyhovovat nastavená nabídka, tak nás stačí případně kontaktovat přes https://tam.je/forum, se změnou pomůžeme. Doplňkový balíček můžete také případně aktivovat, anebo naopak zrušit přímo v Můj Vodafone.
  16. @pmalecekPěkné ráno, zavedení této nové funkce pro zařízení Apple aktuálně vyhodnocujeme, konkrétní termín tak k dispozici nemáme.
  17. @Pepa69Pěkné ráno, kontaktujte prosím technickou podporu na lince 800 77 0 77 přes volbu v menu 2.
  18. Pěkné ráno, doplňuji slíbené údaje: True Crime, 714 MHz, QAM 64, původně rezerva mezi Spektrum Home a AXN Black&White, DVTV Extra, 762 MHz, QAM 64, v MUXu s dalšími programy Discovery a KVIFF.TV, Markíza International, 778 MHz, QAM 64, místo slovenské Dvojky.
  19. @paffkoPěkné dopoledne, ano, týká se to i zákazníků OneNetu. Obecně mohu potvrdit, že v aplikaci zákazník uvidí, že se mu zastavilo čerpání dat z balíčku - to se opět obnoví o půlnoci ze čtvrtka na pátek - neuvidí tam tedy neomezená data.
  20. Veronika - Vodafone

    Zvuk u Vodafone TV

    @RadimPěkné dopoledne, pošlete nám prosím podrobnosti přes https://tam.je/forum, ať to můžeme nechat prověřit.
  21. @hombergPěkné dopoledne, zákazníkům jsme SMSky rozeslali plošně (potřebovali jsme zajistit co nejrychlejší řešení), takže je možné, že tuto SMSku mohli obdržet i zákazníci, kteří už neomezená data mají.
  22. @kautskymPěkné odpoledne, od 17. září zařadíme tyto stanice: Viasat True Crime - bude na pozici 53 v balíčku Family nebo ALLinONE a v původním tarifu Komplet. DVTV Extra - bude na pozici 22 v základní TV nabídce (původní i nové) = stačí jakákoliv placená služba Vodafone TV Markíza International - bude na pozici 54 v základní TV nabídce (původní i nové) = stačí jakákoliv placená Vodafone TV. Jak to bude v případě CA modulů ještě upřesníme.
  23. @luda739Pěkné odpoledne, vidím, že jsme tuto zprávu vyřešili včera 🙂
  24. @JanaPěkné ráno, přihlášení funguje stejně jako předtím, pouze při prvním přihlášení místo číselných údajů používáte svůj e-mail a heslo a pro příště si můžete zapnout trvalé přihlášení biometrikou. Aplikaci prosím ideálně odinstalujte, telefon vypněte a zapněte proveďte prosím novou instalaci aplikace a následně se přihlaste přímo do aplikace e-mailovou adresou a heslem, které jste si nastavila. Pokud využíváte správce hesel, nezapomeňte si upravit nebo smazat původní přihlašovací údaje, aby se vám nepředvyplňovaly neplatné údaje pro přihlášení.
  25. @Radoslava MikulováPěkné ráno, to je divné, v případě servisního zásahu je termín výjezdu technika obvykle do druhého dne. Samozřejmě záleží na lokalitě a vašich časových možnostech. Napište nám případně přes https://tam.je/forum, ať to můžeme nechat prověřit.
×
×
  • Vytvořit...