Odesláno před 7 hodinami7 hod Hodlám dále řešit problém, kdy mi Vodafone odepírá vrátit telefonní číslo, které jsem po určitou dobu nepoužíval. Číslo totiž vlastním od dob Oskara, tedy asi 30 let. Na číslo mám logicky navázané kontakty. Vodafon mi navzdory příslibu najednou zničehonic odmítá číslo vrátit. Operátoři se chovají arogantně, přičemž evidentně pravou příčinu jejich zlovůle skrývají. Nehodlám se nechat připravit o číslo, na které mi mohou spřátelení lidé kontaktovat. xxx@xxx.xx - - - - Hrádek
Odesláno před 3 hodinami3 hod Už se tu něco takového řešilo třeba tadyJinak toto je forum, tady Vám to číslo nikdo nevrátí. Obraťte se na Vodafone, jestli je to vůbec ještě v jeho moci. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Centrum péče @Laierman Petr Pěkný den, zde na diskusním fóru nezjistíme, co se stalo. Spojte se prosím se zákaznickou linkou na čísle 800 77 00 77, anebo nám napište přes https://tam.je/dotaz a rádi se na vše podíváme. Veronika Premium BezLimitu XL ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.