Odesláno před 9 hodinami9 hod Dobrý den,modem, který mi dodal Vodafone přestal fungovat, tak jsem jej nahradil zařízením TP-Link Deco X50-DSL, testoval ho někdo na Vodafone přípojkách?Mám jej na aktuálním fw 1.2.0 Build 20260309 Rel. 30864, ale internet stále vypadává. (červená LED a po chvíli zase naskočí). Zkoušel jsem místo něj dát nějaký TP-Link Archer (DSL) a s tím problémy nebyly (bohužel, ten neumí TP-Link mesh).Deco X50-DSL jsem i odeslal na reklamaci a byl mi vyměněn za jiný kus, který se chová stejně. Zkoušel toto zařízení někdo? Je s Vodafone kompatibilní? Stačí předvyplněný Vodafone profil nebo je třeba tam něco donastavit?Děkuji za odpověď. DSL 100 BezLimitu L Extra Sport Zyxel PM7500 Moravany
Odesláno před 5 hodinami5 hod Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Centrum péče @pokorak Pěkný den, aby nedošlo k nějakému nedorozumění, o jakou technologii pevného internetu se jedná? Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor @Veronika - Vodafone Jedná se o tarif Internet DSL 100 DSL 100 BezLimitu L Extra Sport Zyxel PM7500 Moravany
Odesláno před 3 hodinami3 hod Centrum péče @pokorak Díky, modem nastavte podle parametrů, které najdete na stránce: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-dsl-optical/nastaveni-adslvdsl-modemu/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor @Veronika - Vodafone Děkuji. Teď se dívám do smlouvy a přesný tarif je Internet Super DSL, to ale na věci předpokládám nic nemění. DSL 100 BezLimitu L Extra Sport Zyxel PM7500 Moravany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.