Odesláno 23. září 2025 1 rok Vodafone od základu přepracoval svou aplikaci. Teď je to Můj Vodafone+- Vodafone výrazně aktualizuje svou aplikaci pro obsluhu zákaznického účtu- Nově se jmenuje Můj Vodafone+- Vodafone představuje i nový věrnostní program HappyBěhem příštích měsíců by se měly objevit následující nové funkce.Verifikace totožnosti při volání na infolinku přes notifikaci.Diagnostika pevného internetu.Vytváření a správa zákaznických požadavků.Živá podpora bez nutnosti volat.Více např. tady Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 23. září 2025 1 rok Já mám stále "starý, dobrý" obyčejný ne+ Můj Vodafone.Apropó: není to poprvé, co se novinky ohledně Vodafone dovídám z jiných webů, a ne z webu Vodafone. Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Odesláno 23. září 2025 1 rok Autor Taky jsem nad tím přemýšlel, proč nějaký web píše o novinkách u Vodafone dříve než samotný Vodafone...A aktualizaci ani já ještě nemám, ale zřejmě každým dnem přijde....a to mi poslední informační e-mail od Vodafone o novinkách, změnách přišel včera 😄 Upraveno 23. září 2025 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 23. září 2025 1 rok mám dojem, že na můj vodafone+ se bude aktualizovat aplikace vodafone one 🤔 prostě první várka, aby se vychytaly ty největší mouchyhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.core.digiopcocz.reacthttps://apps.apple.com/cz/app/vodafone-one/id1621276337 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 23. září 2025 1 rok Já mám pořád klasický Můj Vodafone. Snad bude nová app lepší. Basic BezLimitu L -, Základní -, Vodafone Station WiFi 5 Brno
Odesláno 23. září 2025 1 rok Centrum péče Aplikace Můj Vodafone+ dorazí brzy, zatím jsme ji představili novinářům... Dočasně bude fungovat i původní aplikace Můj Vodafone, nedojde tedy k automatické aktualizaci na novou verzi, ale bude potřeba si aktivně stáhnout novou aplikaci. O tom budeme zákazníky postupně informovat :-) - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 23. září 2025 1 rok Až na to zdlouhavé přihlašování ☹️ Cable+ 500 - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 24. září 2025 1 rok Autor Vždyť to je jen poprvé a pak už to drží. Dám otisk a jsem uvnitř. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 24. září 2025 1 rok Centrum péče @ost-plus@seznam.cz O víkendu jsem instaloval nový telefon, takže jsem se musel přihlašovat do mnoha aplikací znovu a samotného mě překvapilo, kolik dalších aplikací má úplně stejný způsob přihlašování jako Můj Vodafone = e-mail + SMS kód. A jak už zmínil @Technikus , pokud povolíte biometriku, tak příště jste v appce hned bez zadávání údajů. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 24. září 2025 1 rok Lze ji už stáhnout? Bez kabelu Naplno 5G BezLimitu XL Základní Vodafone Gigacube iPhone 17 Pro Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.