Přejít na obsah

Ivo Mašek

Uživatel
  • Příspěvky

    1 147
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    14

Ivo Mašek naposledy vyhrál 14. srpna 2023

Ivo Mašek má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Super 500 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Komplet
  • Vodafone zařízení
    STB Vodafone
    modem Compal CH7465
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Jirkov
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ivo Mašek's Achievements

Úroveň 12

Úroveň 12 (12/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Dedicated
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator

Nejnovější odznaky

86

Popularita

  1. Vy, co tak strašně chcete ty sportovní kanály, kolik jste ochotni si každý měsíc připlatit k současné ceně? Ona je to totiž dost drahá legrace.
  2. Mám ten prémiový, a před chvíli jsem to zkusil z 5 metrů. V pohodě funguje. Ten standardní jsem nikdy neměl, takže u něj nevím.
  3. ... a to pomíjím fakt, že ne vždy to stoprocentně fungovalo. Někdy si oba přístroje, kde šlo zapnout CEC, spolu nerozuměly. Ta myšlenka byla dobrá, ale mnohdy s tím byly problémy.
  4. Děkuji za info. Ano, to je CEC. Ale myslím, že STB Vodafone neumí CEC (a to samozřejmě musí umět oba přístroje). Uvidíme, co k tomu napíše někdo od Vodafone.
  5. Já tedy mám ten prémiový STB Vodafone, oba přístroje (STB + TV) v režimu standby, ale o možnosti spuštění TV pomocí HDMI propojeného mezi STB a TV, upřímně, ani nevím, že by to bylo možné. A to se v TV oboru pohybuji 40 let. (Tak zase nikdo nemůže vědět všechno.) Počkejme si na vyjádření někoho znalého, ..... sám jsem zvědavý. Vždy se muselo použít spárování ovladače od STB. Já třeba tuhle možnost nepoužívám.
  6. Spárování DO Vodafone s televizorem: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/ ne s každou TV to lze provést
  7. Je to jenom o penězích. Kdo je majitelem O2 ? Kolik ta skupina má dalších výnosných aktivit mimo filmový a televizní průmysl ? Kolik ta celá skupina má roční obrat, zisků, atd ? Kolik taková skupina chce za práva pro ty sportovní kanály ? Atd., atd. Nabízí se logická úvaha, že by Vodafone vytvořil extra balíček, ale . . . zaplatí se to ? Nebo to bude ztrátový podnik ? Kdo pak tu možnou ztrátu bude platit ? Atd., atd. Prostě, jestliže chci auto, v kterém interier bude komplet v pravé kůži a přístrojová deska v pravém mahagonu, tak nebudu spílat Škodovce, proč to do svých aut standardně nedodává, ale tak nějak automaticky se poohlédnu jinde (Bentley, RR, ...) a škodovku prodám.
  8. Tak on zas tak lokální není. Chomutov, Jirkov, Žatec, Louny, Kadaň, Klášterec, ... Má zajímavé nabídky a funguje (nejdříve pod značkou Nero, pak Grape SC) od roku 1998. Jen tak mimochodem, Grape SC je spolumajitelem páteřní inet sítě Vídeň - Praha - Berlín. https://www.grapesc.cz/
  9. Na Grape SC (inetová televize + internet) mají ohledně cenové politiky sportů rozumný názor. . . . . který se tady některým nebude líbit.
  10. Jeden francouzský truhlář někdy roku 1924 pronesl nevědomky památnou větu: "Nikdy neopravuj to, co funguje". Škoda, že nebyl známým vědcem. Takhle ho nikdo nebere vážně a jak to dopadá.
  11. Stále nefunguje. Ovšem než to začali opravovat, tak to fungovalo. Ještě v pátek. Teď využívám zařízení, ale zároveň ho nemám. Einstein by se nestačil divit.
  12. Já tedy už nějakou delší dobu STB-Vodafone mám (verze pro kabelovku, ne pro IPTV. Vizuelně jsou oba stejný)., a rozhodně nepozoruji žádnou pomalost, nebo že by něco nefungovalo jak má.
  13. To máš tak. Nejdříve tě navnadí na stránku, kde ti slíbí splnit si vánoční přání. Pak tě z té vánoční stránky s tvým přáním převekslují na obyčejné stránky všedních dnů s podmínkami všedních dnů, kde se dozvíš, že nemáš nárok. No a aby tě to nebylo líto, tak tvé přání vypustí do vesmíru. Dříve se říkalo, že se to vypařilo jak pára nad hrncem. Holt teď je ta moderní doba. Ať žijou Vánoce.
  14. Kam to posune tady v českém prostoru? ..... Už tady žiji hodně dlouho, pamatuji ještě presidenta Novotného. Takže tuším, kam to (ne)posune. Ale nechci prudit. A pan Dvořák v Anglii? Do roka a do dne - a máme ho zpět. U nás. U nás je totiž "možný všechno". Tam ne.
  15. Ivo Mašek

    Neustálé výpadky

    Tohle nebude problém v koncových zařízení, ani to nebude problém na vstupním zařízení domů. Tady bude něco špatně v nějakém uzlovém bodě Kolína.
×
×
  • Vytvořit...