Přejít na obsah

Ivo Mašek

Uživatel
  • Příspěvky

    1 204
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    17

Vše od uživatele Ivo Mašek

  1. Takže když STB Vodafone pro DVB-C vyměním za STB Vodafone pro IPTV, tak mě na něm poběží DVB-C ? (já vím, že ne - proto se ptám)
  2. Není to stejný typ. Vizuelně ano (tam rozdíl není), ale "uvnitř" rozdíl je.
  3. https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/vodafone-vyroci-40-let-na-trhu-18-let-cesko-oskar.A240711_125512_mobilni-operatori_LHR
  4. Ne, netočíme. V Německu u Vodafone používají i jiné (ano - ty Frytz-boxy): https://www.vodafone.de/privat/internet/router-und-zubehoer.html?tab=tab-kabel . Ale . . . je tu jedno důležité ale. Kolega k tomu psal:
  5. Tak když už to opět všechno funguje, tak se zase objevila ta super tabulka: Vylepšujeme Můj Vodafone. Samozřejmě, že funguje jenom něco. Takže si zítra opět zopakujeme dnešní kolečko Přijde mě to, že Vodafone soutěží s Microsoftem, kdo bude hlouběji na dně . . .
  6. Kautskym: Promaž paměť prohlížeče, který používáš (Edge, Firefox, . . . ). To mě poradili z centra péče Vodafone. Pomohlo to. Pak se ti tam objeví další jiná tabulka, která ti řekne, že se připravuje dvoufázové ověřování. Já už desítky let na čištění PC používám německý program Wise Disk Cleaner. Tomus: V tomhle případě bys čekal do nekonečna. Oni o tom problému (mám podezření na bug z jejich strany) vůbec neví a mají za to, že to všem funguje. Nehledě na to, že já jsem zvyklý z práce, že porucha se musí odstranit hned, co nejdříve. Kdyby firma stála 2 - 3 dny . . . neumím si představit, jak bysme dopadli. No, hodně špatně.
  7. U mě stále nic. Nefunkční. Nic se neděje. PROČ ??!!
  8. Veronika - Vodafone: Na odkaz jsem poslal problém + screen. Navíc jsem zjistil, že k tomu, co nefunguje (co jsem popsal), ještě nefunguje okdaz. Čerpání
  9. Někdy kolem 15. / 16. června se provádělo "vylepšování služeb". Trvalo to, tuším, nějaký 3 dny a musím konstatovat, že se mě v nastavení služeb začalo vše zobrazovat. Včera večer se po přihlášení do Můj Vodafone opět objevila u mě informace, že dočasně nebude spoustu věcí fungovat, že se provádí (už zase) vylepšování služeb. Dnes ráno toto info zmizelo . . . a zmizela s tím také spousta věcí v "nastavení služeb". Nelze zobrazit info o televizi, info o internetu, info o mobilu. Viz obrázek. Teď je to tak vylepšený, že nevím nic. Pro Boha, proč vylepšujete něco, co funguje? A po vylepšení nefunguje nic. PS: hlavně po mě nechtějte, abych někam telefonoval, nebo psal. VY jste to zvorali, VY to dejte do kupy. JÁ jsem v tom absolutně nevinně.
  10. Mám pouze DVB-C a premiový STB Vodafone. Na pozici 20 tento program vysílá. Zatím jsou spíše ukázky., festival teprve začíná.
  11. U bank jsem to pochopil. Ale u institucí podobných Vodafone - absolutně mimo. Pitomá módní vlna - nic jinýho.
  12. Ahoj Stavím, stavím. Mám TRS_22. No a u mě klasika - 30-tý roky v Evropě. K sehnání na DLS Auran.
  13. Krásný časy, když neexistovaly mobily, internety, televize měla jenom jeden program, . . . . Toho času na mnoho aktivit, venku nám chodila štíhlá mládež (dneska to je hrůza - nejde to přehlídnout). . . . ( 😄 ) Zrovna dneska na křižovatce (mimo přechod) šla madam a čuměla do mobilu. A jelo auto. Řidič machr, stačil se jí na těsno vyhnout. Já už ji viděl pod koly. A madam? Ještě se rozčilovala.
  14. S největší pravděpodobností bude dnes večer ještě hůř: https://teplicky.denik.cz/zpravy_region/pocasi-boure-kroupy-vitr-predpoved-ustecky-kraj-mordor.html Ono toho asi nebude pak fungovat víc.
  15. Stejné i u mě. Pouze upozornění, že mám nějakou zprávu (z 29. dubna !!) se mě v "Můj Vodafone" zobrazilo včera (18. června !!). Viz obrázek. U mě ani fyzicky žádná změna nenastala. Stále 500 / 50. Apropó: Proč má nastat nějaká změna v tarifech? Netuším vůbec oč tu jde.
  16. Oba STB také již mám v "Můj Vodafone" (měl jsem před opravou jen jeden. Ovšem zmizel modem, který tam před opravou byl.
  17. A co má "Můj Vodafone" a chyby v něm (které jsou defacto trvalé) společného se skladovým systémem prodejen ? Přes víkend po přihlášení do "Můj Vodafone" se tam objevila hláška o opravě, což jsem chápal. Ta včera večer zmizela a "Můj Vodafone" chvíli fungoval v plném rozsahu. Ovšem s chybami, které popisuji výše.
  18. Tak teď už se ani nedostanu do "Můj Vodafone". Ani se netočí "kolečko", vůbec se to nenačítá. Což zhruba před hodinou ještě šlo (to info o problémech ohledně toho opravování tam už nebylo). Ještě jsem jim přes portál stačil napsat, co mě po jejich opravě nejde. Skvěle opravený. Super. To je tak, když se opravují věci, které fungují (asi aby někdo dokázal, jak je ve firmě důležitý, potřebný a nefláká se a tudíž nepropustitelný) Za časů Karnevalu a UPC tohle opravdu nepamatuji. Když bych měl namalovat graf, tak čára jde šupem dolů. Vážně uvažuji, že se přepnu na GRAPE SC. Je to IPTV, inetový kabely mám natažené ve všech místnostech, inet od nich také mám. Hodinová záležitost. Protože tady, jak to poslední dobu pozoruji, to jde pomalu ale jistě k ledu.
  19. Odstávky systému dělají (a už dlouhodobě) proto, aby to nefungovalo. Protože já mám modem Compal a před víkendovou odstávkou a údajném pro mě vylepšení ( !!! ) jsem ho v "Můj Vodafone" měl a teď tam mám . . . . obrázek napoví. Ovšem zase nutno podotknout, že před odstávkou jsem tam měl ohledně TV jenom STB Vodafone, ale už ne Kaon., teď tam mám oba dva. Nevím, jestli se mám smát, ale i tenhle "humor" začíná lízt na nervy.
  20. Léto začíná 21. června. Ještě stále máme jaro. ( 😀 )
  21. Když se podíváš na pobočku Vodafone s německým vedením ( https://www.vodafone.de/privat/internet/router-und-zubehoer.html?tab=tab-kabel ), tak tam ti poskytují i zařízení "nevodafoňácké". A garantují (to německé vedení pobočky) funkčnost, stejnou, jako u zařízení "vodafoňáckého". Dokonce ten technik ti tam přiveze to zařízení, které si při objednávce inetu namelduješ. Neřeknou ti tam: sežeň si ho. Tady ale máme pobočku Vodafone s českým vedením a to ti nabízí jenom co? . . . nemusím to snad rozepisovat. A dokonce ti nikdo od nás (myslím z českého vedení), ohledně např. FRITZboxu, není schopen ti ani říct, jestli to bude fungovat a nebo jestli to nebude fungovat. Já nevím jak kdo zde, ale já např. nemám chuť vyhodit peníze jen tak do luftu (nejsem sice žádný chudák, ale také ne marnotratný). A tvrdím jedno: jestli to funguje u Vodafone u sousedů za kopečkem, tak by to mělo jít i u nás.
  22. Tak v Německu mají výběr (ne jako tady) a přednost tam dávají FRITZboxu. Asi k tomu mají dobrý důvod. A kupodivu, světe div se, tamní Vodafone to vše umí obsloužit. Prostě jsou země, kde hledají a uskutečňují řešení, aby to fungovalo., a jsou země, kde hledají důvody, proč to nejde. Apropó: to se netýká jen tohoto případu a této české pobočky pod českým vedením. To se apriori týká defacto všech "problémů" tohoto státu napříč všemi obory. A jsme tím dost známí.
×
×
  • Vytvořit...