Odesláno včera v 19:331 den ⚠️ Já bych chtěl poprosit nové, ale i stávající uživatele tohoto fóra, aby pokud možno vyplňovali svůj uživatelský profil, pokud řeší nějaký technický problém, možná vám to přijde zbytečné, ale pro ty kteří rozumí technické problematice sítě Vodafonu, to může být důležité vodítko k vyřešení vašeho problému.⚠️ Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno včera v 19:411 den Pokud nelze dát vyplnění profilu jako povinné, tak by možná i stačila nějaká nápověda při zakládání nového tématu - Máš problém se službami Vodafone? Napiš, jaké používáš zařízení, služby a popiš svůj problém s nimi. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 19 hodinami19 hod A je to tu.Načetla se mi stránka - Dokončit Váš profil, kde jsem byl nucen projít si služby a potvrdit jejich správnost. 🤐 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Technikusmě taky stejné dokončit profil .Už jsem se lekl ,že se mě někdo naboural do profilu. Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 14 hodinami14 hod Na druhou stranu, čas ukáže, co tam budou nováčci vyklikávat a zda to pomůže v rychlejší diagnostice eventuálních problémů se službami Vodafone. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Taky jsem musel vyplnit profil. Je to nějaké zmatené. Pokud nemám TV od VF a nemám mobilní služby od VF, nešlo to nechat volné. Musel jsem tam něco vložit. Stejně tak nešlo označit vlastní modem. Pruda. Premium - - - Arris CM3500 vlastní KrPole
Odesláno před 9 hodinami9 hod no nešlo to nechat volné, protože pro tyhle účely tam je přece ta pomlčka, ne? 🤔 to neni žádná novinka, tak je to celou dobu a je to snad i celkem zažitej standard - pokud něco neni, tak se to proškrtne, což dělá ta pomlčka 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 8 hodinami8 hod Potvrzuji, já takto uspěl. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Je tam, nešla mi uložit. Zkoušel jsem na více počítačích. Možná jsem se málo snažil. Upraveno před 8 hodinami 8 hod uživatelem sodekcz Premium - - - Arris CM3500 vlastní KrPole
Odesláno před 8 hodinami8 hod možná si dole neměl zaškrtnuto ✅ nebo nějaký jiný políčko nebylo vyplněný 🤔 tim že to nakonec šlo, tak to nejspíš bude něco z toho 😮 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.