Odesláno před 9 hodinami9 hod Pokud primárně nováčci nebudou vyplňovat nějaký nesmysly, mohly by být vyplněné volby užitečné. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Pokud musím něco vybrat z nějaké množiny, tak by tam mělo být všechno. :)Já stále jedu na Modem Technicolor TC7200, a ten mezi možnostmi není. Takže jsem musel vybrat nepravdivý údaj. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Nebo toto, ale to pak nesedí s realitou, jaké služby má zákazník. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod @JirkaP tak si ho napiš do ostatních zařízení a služeb 🤔 jinak už 4 roky to neni technicolor, ale vantiva https://www.vantiva.com/resources/technicolor-officially-becomes-vantiva/ Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 9 hodinami9 hod Na stránkách Vodafone tomu stále říkají Technicolor. 😀 Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
Odesláno před 9 hodinami9 hod No, diskuze o ničem, když v nabídce není ani jedno, ne? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod před 4 minutami, Slamb napsal:@JirkaP tak si ho napiš do ostatních zařízení a služeb 🤔 To je podle nejlepší volba. ( varianta )Tak jsem to tam zadal.😃 Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Vypadá to přijatelně.@Slamb Ještě by se tam mohla připsat nápověda, že s CTRL lze vybrat více položek v rámci jedné služby. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Přímo přes profil mi to vzalo všechno, co jsem nastavil. Původní formulář, co se objevil automaticky po otevření fora, ty stejné hodnoty se stejnými zatržítky prostě nevzal. Upraveno před 8 hodinami 8 hod uživatelem sodekcz Premium - - - Arris CM3500 vlastní KrPole
Odesláno před 7 hodinami7 hod to je zvláštní, ale hlavně že se to nakonec povedlo 😊 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.