Přejít na obsah

MacLuke

Uživatel
  • Příspěvky

    56
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    2

MacLuke naposledy vyhrál 26. listopadu 2018

MacLuke má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    -
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    -
  • Vodafone zařízení
    CA
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Brno

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MacLuke's Achievements

Úroveň 5

Úroveň 5 (5/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Nejnovější odznaky

6

Popularita

  1. Když zruším všechny služby u VF, budu moct stávající coax kabel s CI modulem využít alespoň jako "anténu" pro volně šiřitelné programy?
  2. MacLuke

    T-Mobile Cable Internet

    Zdravím, jak je to prosím se sdílením přípojek Vodafonu s T-mobilem? Na jedné adrese mám momentálně gigabit od VF, ale z vícero důvodů zvažuji přechod k TM. Bohužel však na této adrese T-mobile dle webu nabízí maximálně 250 mbit DSL. U ostatních smluv na jiných adresách takový problém u převodu nebyl.
  3. Zdá se mi to, nebo bude možné mít libovolný modem splňující požadavky dle tohoto dokumentu?
  4. MacLuke

    AirPlay

    Já fakt nevím ve kterým století žijeme, že se zde chlubíte přidáním podpory AirPlay. To je přece sen každého diváka, pouštět si program v televizi přes AirPlay v mobilu. Škoda že Apple nemá nějakou krabičku, která by se dala připojit k televizi a šlo by to pouštět rovnou z ní...
  5. Tu změnu regionu jsem nenašel a stejně bych to asi nedělal, protože na to mám navázané zas jiné služby. Takže založit nový účet bylo nejjednoduší, protože ho využiju opravdu jen pro ten Google Play v televizi.
  6. Díky za pomoc, nakonec to byl opravdu nejspíš ten jiný region. Založil jsem nový účet a tam již vše dohledám.
  7. Asi nemám jak vyzkoušet, bohužel (nebo spíš naštěstí) nemám žádný Android ani Windows PC, takže jsem odkázaný jen na to co mi nabídne televize.
  8. Přímo v Google Play. Magenta TV to najde pouze od nizozemskýho T-mobilu s hláškou že od cz TM není dostupná a Vodafone tv to najde jen Giga TV asi německý nebo nevím. Myslel jsem, že novější Google TV bude zpětně kompatibilní s Android TV aplikacemi, ale asi ne a operátoři se k tomu nemají nebo nevím kde je problém.
  9. Mám TCL 65C735 a také vidím pouze německou GigaTV. To tenhle problém stále není ze strany Vodafonu vyřešen nebo je chyba na naší straně?
  10. Ono to je sice hezký, že se modem hlásí jako on-line a bez výpadků, ale pokud má vadný porty (na jednom modemu mi fungují jen 2/4) nebo problémy s wifi modulem, tak to na dálku stejně neodhalíte. Autorovi tématu doporučuji domluvit technika na výměnu modemu, sám se na to chystám taky. Pokud by ani to nepomohlo, zřejmě bude chyba v kabeláži či koncovém zařízení.
  11. Viděl bych to na problém s wifi u modemu, taky mi to v poslední době nějak blbne.
  12. Jestli to blbne na více zařízeních, tak jedině požádat o výměnu modemu.
  13. MacLuke

    Snizeni tarifu

    Jestli má Vámi zaslaný požadavek a obsah hovoru stejnou informační hodnotu jako Vaše příspěvky zde, tak se ani nedivím, že pracovníci na podpoře nedokáží Vaše požadavky zpracovat.
  14. MacLuke

    Koaxiální kabel

    Nejlepší mas stavit se do Omka, mají tam buď hotovy kabely nebo ti ho nacvaknou v délce jaké potrebujes. Kabely používají od Beldenu myslím, takže určitě lepší než to co najdeš v Datartu.
  15. Vážený zákazníku, od 1. 1. 2021 platí nové podmínky specifikace vaší služby Internet. Seznámit se s nimi můžete od 1. 12. 2020 na www.upc.cz/pece-o-zakazniky/kontakty-a-dokumenty/dokumenty. Úpravy se týkají minimálních pravidel kvality připojení. Cena vašeho internetu či rychlost se nemění. Pokud byste s upraveným dokumentem nesouhlasili, službu je možné bez jakýchkoli sankcí vypovědět ke dni účinnosti změny. S přáním hezkého dne, Váš Vodafone Původní: Minimální rychlost stahování a odesílání dat může nárazově klesnout až na 40 % maximální rychlosti stahování a odesílání dat, a to na velice omezenou dobu v jednotlivých okamžicích maximálního vytížení sítě v době tzv. datové špičky. Nové: Minimální rychlostí se rozumí nejnižší rychlost, kterou se poskytovatel služby přístupu k internetu smluvně zavázal koncovému uživateli poskytnout. Hodnota minimální rychlosti odpovídá alespoň 30 % hodnoty rychlosti inzerované Další “zvyšování” kvality v podání VF...
×
×
  • Vytvořit...