Jump to content

Chyby Vodafone TV

Marek-26

Recommended Posts

před 4 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

Ta STA bude pěkná levárna. Tak hlavně, aby vydržela aspoň přes Vánoce 😄

Nemyslím, polovinu tvoří polské DBVT programy, těch je fakt hodně, část programů se duplikuje v různých multiplexech, možná jich bude unikátních něco přes 60. A funguje už tak 15 let.

• Kabel 300 Mb/s
  • Basic
  • Klasik
  • modem
  • OV

• 1 month later...

Na notebooku mi v Chromu Vodafone.tv už nejmíň 14 dní při pokusu přehrání nahrávky píše "Tento program není dostupný pro přehrání". Přitom přes android tv, nebo aplikaci v android telefonu ta samá nahrávka přehrát jde. Nějaké rady?

Snímek obrazovky 2023-02-03 191324.jpg

• Internet 150
  • -
  • TV Komplet
  • 2x CA modul
  • Praha 11 - Chodov

U mě taky. Vypadá to, že všechno co se mi nahrálo za poslední 3-4 týdny je nedostupné a nedá se ani přehrát ani smazat. 👿

Tak dnes ještě lepší - po tom, co jsem si včera něco nahrál a dnes nemůžu zhlédnout na PC, jsem zkusil zapnout STB. Zobrazil jen hlášku "Set top box pozastaven" a nefunguje na něm vůbec nic. Naštěstí po tom, co jsem ho vytáhl ze zásuvky, nakonec naskočil a funguje. I ta nahrávka na něm jde přehrát. Nemám z toho vůbec dobrý pocit, vypadá to, že se to Vodafonu brzo sesype celé. Je zajímavé, jak při konkrétním nahlášení problému několika uživateli zdejší zástupci Vodafonu mlčí. Já vím, je víkend a pro ně je to práce, přece sem nebudou chodit o víkendu. Ale ono to asi nevadí, protože když už něco odpovědí, tak to stejně bude jen "napište nám na tam je forum".

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Vodafone o tom ví, je to nahlášené a v řešení. Problém je u webového přehrávače, kdy u nahrávek od 18.1.2023 chybí tlačítka pro přehrání, smazání, zobrazí se pouze „Tento program není dostupný pro přehrání“, na STB a aplikacích v telefonu vše funguje.

• Kabel 300 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • Compal, VTV Premium
  • Brüx
  • Speedtest

• 4 weeks later...

Zdravim, mam problem se zpetnym prehravanim na TV a aplikaci Vodafone TV. Moje televize je Android TV Sony Bravia, rok vyroby 2021. Spustim appku vse najede, chci zpetne prehrat, a at zkousim cokoliv, jen cerna obrazovka a po chvili jen hlaska: Obsah nelze prehrat zkuste to pozdeji (TAV 1882) Co s tim? Nejde to uz docela dlouho. Diky Petr

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle