Přejít na obsah

DariusCZ

Uživatel
  • Příspěvky

    42
  • Registrace

  • Vítězné dny

    3

Vše od uživatele DariusCZ

  1. Takže je to vlastně zdražení. Doteď stál základní tarif Vodafone tv - Klasik 80 Kč k pevnému internetu a asi 230 Kč bez internetu. To že přidaj pár programů navíc a videotéku na tom nic nemění. Někdo preferuje jen základní nabídku za malou cenu a o to teď přišel.
  2. DariusCZ

    Chyby Vodafone TV

    Na notebooku mi v Chromu Vodafone.tv už nejmíň 14 dní při pokusu přehrání nahrávky píše "Tento program není dostupný pro přehrání". Přitom přes android tv, nebo aplikaci v android telefonu ta samá nahrávka přehrát jde. Nějaké rady?
  3. Mě to na www.horizon.tv píše na nb v Chrome "Jste offline. Nelze zobrazit tento obsah když jste offline. Připojte se prosím k internetu a zkuste znovu." A přitom jsem online a ostatní stránky na netu mi jdou.
  4. Ano, to vím. Myslel jsem to tak, že když mám smlouvu s upc na net, či tv v trvalým bydlišti, tak pak jde používat Horizon Go i mimo bydliště přes net jakéhokoliv operátora.
  5. Mě Horizon Go v létě bez problémů fungoval na chalupě přes VDSL net od O2.
  6. Tak UPC v Horizon GO na PC konečně zprovoznilo streamování na Chromecast. 👋
  7. Zázrak. Po více jak měsíci jsem spustil aplikaci HBO GO v mý TV Samsung a ona si pamatovala přihlášení z minula. 🍺 Že by zamrzlo peklo? 😲
  8. DariusCZ

    Horizon Go

    Taky mě to se*e a chystal sem se sem napsat "proč to nefunguje i když zatrhávám trvale přihlásit?"
  9. DariusCZ

    Nové stanice

    Dyť pořady co na nich jsou se vysílají i u nás na programech Novy a Primy. Chybí jen původní pořady Joj a Markízy. Nebo ti jde o slovenštinu?
  10. Jestli tu pí*ovinu zprovozní i UPC tak prostě zas budu nahrávat na fleshku zapojenou do tv. Tam přetočit reklamy pujdou.
  11. Myslíš že poslední dva měsíce s každovečerníma výpadkama je Horizon Go nejlepší na trhu? Myslíš to opravdu vážně? Protože třeba internet nejlepší mají. Ale jestli sis nevšíml, já zvýraznil Horizon Go.
  12. Kdyby radši zvýšili upload místo downloadu u kterýho už nějaký zvyšovní při surfování ani není znát. Naopak zvýšení uploadu třeba při nahrávání na cloud by hned zvedlo náladu.
  13. DariusCZ

    HBO GO

    Taky jsem jim v neděli psal. Dobrý den. Používám vaší aplikaci HBO GO na smart tv Samsung a pokaždé když jí spustím, tak žádá abych jí aktivoval zadáním kódu z obrazovky na internetové adrese hbogo.cz/activate. Poté vše funguje do té doby, dokud aplikaci nevypnu. Při dalším spuštění chce ale zas aktivovat. Můžete mi prozradit kdy toho otravnýho alzheimera s aktivací opravíte, abych pořád nemusel zapínat NB kvuli zadání kódu na netu, když si chci pustit nějaký film? Předem děkuji za odpověď. Dobrý den, aktivace tv je bohužel zcela individuální. Správně by si aplikace samozřejmě měla pamatovat aktivační kód. Jedná se o technický problém, který jsem již předávala na technické oddělení. Doufáme, že tento problém bude v co nejbližší době vyřešen. Za způsobené problémy se velice omlouváme.
  14. DariusCZ

    Horizon Go

    Včera se mi na mobil s androidem nainstalovala nejnovější verze Horizon Go. Chtěla povolit přístup k fotkám a videím a všiml jsem si, že už má povolenej přístup k mýmu mobilním číslu, nebo i případně toho s kým zrovna volám. To by mě zajímalo k čemu je nezbytně nutné k streamování televizí a archivu aby to aplikace věděla. Chce snad streamovat to video i tomu s kým volám abysme si o tom mohli pokecat???
  15. DariusCZ

    Horizon Go

    Koukám, že už je v Horizon Go přidaný Film+ HD, WAR, Cartoon Network HD a TuTy. Jen když si je chci seřadit podle svýho a jdu do nastavení, tak tam nejsou.
  16. DariusCZ

    HBO GO

    Tak HBO GO běží na HTML5, k tomu silverlight už není třeba.
  17. DariusCZ

    HBO GO

    Promaž cache v chromu a pak se zkus přihlásit.
  18. DariusCZ

    EPG

    Přes Horizon Go na Film+ teď často dávaj seríál "Bude upřesněno", ale nějak na ČSFD, nebo IMDb nemůžu najít jeho hodnocení. :-D
  19. DariusCZ

    HBO GO

    přes O2 = VDSL Tak už se mi povedlo přihlásit. Vymazal jsem v Chrome cache a už to jde.
  20. DariusCZ

    HBO GO

    To nevím jestli by záviselo na oblasti. Já jsem momentálně na chalupě na Pardubicku a připojuju se přes O2. Ale to by snad neměl být problém. Do úterý to fungovalo.
  21. DariusCZ

    HBO GO

    Jo, odkaz funguje, ale ze stránek HBO GO mě to tam nepřesměruje.
  22. DariusCZ

    HBO GO

    Už 3 dny se nemůžu přihlásit na stránky HBO GO. Vyberu UPC CZ jako Operátora, ale nepřesměruje mě to na stránky UPC pro přihlášení. Zůstane to na stránkách HBO GO, viz screen. Prohlížeč Chrome 61, Win 10. Má ještě někdo problém, nebo to je jen u mě?
×
×
  • Vytvořit...