Přejít na obsah

Trabi

Uživatel
  • Příspěvky

    223
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele Trabi

  1. Trabi

    Médium nelze přehrát WV1862

    Ja teda zADNE vpn, ANI PROXY DOMA NEPOUZIVAM A NEJDE TO TAKY....RESP. NEKDY JDE, NEKDY NEJDE. vETSINOU TO NEJAKY CAS NEJDE PO AKTUALIZACI fIREFOXU, DO TYDNE SE TO ROBEHNE :d
  2. Trabi

    Chyby Vodafone TV

    VPN nepouzivam. Vyzkouseno pres ten Rezim....nic poirad stejna chyba.
  3. Trabi

    Chyby Vodafone TV

    Zdravim, tak jsem si chtel po dlouhe dobe pustit sport na PC v prohlizeci Firefox a ouha.....chyba WV1862. Zkusil jsem vymazat cache a cookies prohlizece, elc nic se nezmenilo. Co s tim?
  4. Trabi

    Upload 60 Mbit?

    Zdravim, nevi se prosim, kdy se bude konecne zrychlovat upload? Mam gigapripojku, a preci jenom tech 50 Mbit neni uplne moc :). Nekde jsem cetl, ze to ma byt letos, ale uz je to dele, ale zatim to tak nevypada. Nema nekdo nejake info, prip. kolik by mel upload u gigapripojky byt? 100, 250? Moc diky, za info.
  5. Trabi

    Zpětné zhlédnutí

    Ahojky, drive jsem mel problem se ZZ cv appce na Android TV, to se vyresilo novym heslem. Ale tedka jsem mesic nepoustel TV - a dnes vecer jsem se chtel na neco podivat zpetne, mam CA modul a ono nic, jen cerna obrazovka a zadna chybova hlaska......co to jako je? Ta appka nejak zžlobi....proste s jen toci kolecko, nechaol jsem ho pet minut a nic.
  6. Trabi

    Upload 60 Mbit?

    Aha. Takže jim napsat nebo zavolat, že? Já myslel, že je to automaticky navýšeno 🙂 A připlácí se za to něco?
  7. Dobrý den, na wegbu VF je uvedeno, že při tarifu 1 Gbit je rychlost uploadu 60 Mbit. Avšak ať měřím, jak měřím, mám stále jen 50 Mbit a to i po resetu VF Station. Jak to tedy je? Děkuji.
  8. Trabi

    Chyby Vodafone TV

    Tak jsem volal na technickou na VF a tuto chybu neznaji, ale slibili, ze to predaji primo na vyvoj do Sony, aby se zjistilo, co to způsobuje. Tak uvidime 😄
  9. Trabi

    Chyby Vodafone TV

    Appku jsem odinstalova a pak instalovbal prihlasil se a nic, kolecko se toci a po chvili ta stejna chyba 😞
  10. Trabi

    Chyby Vodafone TV

    Zdravim, mam problem se zpetnym prehravanim na TV a aplikaci Vodafone TV. Moje televize je Android TV Sony Bravia, rok vyroby 2021. Spustim appku vse najede, chci zpetne prehrat, a at zkousim cokoliv, jen cerna obrazovka a po chvili jen hlaska: Obsah nelze prehrat zkuste to pozdeji (TAV 1882) Co s tim? Nejde to uz docela dlouho. Diky Petr
  11. Ahoj, chci vyplnit formulář na slevu 200 Kč na průkaz ZTP/P a je tam Číslo plátce a číslo služby. Nerad bych něco zblbnul, poradíte, která čísla to jsou? Díky. Petr
  12. Trabi

    CETIN přípojka

    A v byte se to ukoncuje necim nadedverma, ci nejakou zasuvkou?
  13. Trabi

    CETIN přípojka

    Jasne diky. Takze klasika minitrubky s kabely temi sachtami, co jsou uz ostatni kabely.....jak je to financne? Jsme druzstvo. Oni vse hradi, nebo po nas neco budou chtit?
  14. Zdravím, vínm že se toto netýká přímo ExUPC netu, ale vlastně přes Cetin VF taky nabízí přípojku. Letos se u nás bude dělat Cetin v naší lokalitě. Mám dotaz, co to obnáší v bytovém domě? Máme ve sklepě technickou místnost, kde je už VF (ExUPC) rozvaděč. Na chodbě domu, máme ve zdi v šachtách rozvedeny, jak koax, tak UTP kabely do bytů. Bude s tím Cetin něco dělat, natahovat tam optiku v domě, nebo stačí ty UTP, co uý tam jsou? Moc díky.
  15. Nepomohlo 😞 PC je zcela nove, mam ho dva dny. Cista instalace
  16. Dobry den, vim, ze se to tady nekdy probiralo, kdyztak me prispevek nekam presunte, nemam cas ted hledat, kde to je. Poridil jsem novy, krasny PC a monitor. PC ma grafiku GeForce 3090 Ti s novymi drivery a monitor je IPS 32palcovy panel Asus. Propojeno to je HDMI kabelem. Pri pokusu neco na webu spustit se objevi hlaska Medium nelze prehrad - WT1806. Poradite, co delam spatne? Diky a pekny den.
  17. Jo a Juchuuu pomohlo opravdu vytazeni na 30s ze zdi 🙂 To nechapu 🙂 Jede jak appka v telefonu tak i TV 🙂 Dekuju.chyba je uz jina - MV1851
  18. Na PC pouuivam DNS 8.8.8.8. Jinak situace se ma tak, ze to nejde jak v mobilu, tak na AndroidTV. Tam pro zmenu TAV1882. Ostatni appky, jak v TV tak v mobilu jdou bezchybne.
  19. Jeste kod chyby: TAV1882 Je to chyba: TAV1882. Jak vymazat mezipamet v TV?? 🙂
  20. Zdravim a prosim o radu. Instaloval jsem si do TV appku VTV. Mam TV Sony Bravia (2020 model) se systemem Android. Appka v pohode instalovana, ale po spusteni je problem. Appka se tvari funkcne, ale jen do doby, nez kluknu na Sledovat TV. Nejen, ze se nenactou zadny kanaly, ale objevi se jen Nelze prehrat, zkuste pozdeji a to porad dokola, vůbec se me nic nenacte, to samy Zpetne zhlednuti a videoteka. Je nejaka pricina, udelal jsem neco spatne? Diky za rady.
  21. 🙂 Jo díky. Ale nechápu, proč ta nová nejde...přes data jde...přes mojí Wi-Fi ne...jakoby něco blokovali....nevím....nebo nějaká chyba appky?
  22. Zdravím, také mám problém s appkou do mobilu. Po aktualizaci na nejnovější verzi mi nechodí streamy, jenkolečko a chyba MV1830. Jedu přes mé Wi-Fi - modem VF Station. Mobil Samsung Galaxy A52, Android 11. Přeinstalace nepomáhá. 😞
×
×
  • Vytvořit...