pavlos Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Proč se někdy nedá zpětně zhlédnout seriály, někdy je tam zhlédnout, ale většinou na první pozici je nastavit ochranu nahrávky a zhlédnout tam není. Třeba dva dřívější díly je sledovat nahrávku pak další dva díly je nastavit ochranu nahrávky a další tři díly sledovat. Doplním dělá to prémiový stbox i normální Může to někdo zkusit jestli to má taky tak Reset StBoxu nepomohl Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted September 21, 2023 Help center Share Posted September 21, 2023 Dobrý den, @pavlos, podle toho snímku je díl seriálu nahraný. Zkuste se prosím ještě podívat do sekce s nahrávkami - stiskněte červené tlačítko na dálkovém ovládání nebo přejděte do hlavní nabídky (tlačítko s ikonou domečku) a v části Moje TV sjeďte šipkami dolů, dokud neuvidíte sekci Nahrávky. Zobrazí se vám nahrané pořady, pokud kliknete na název pořadu, můžete si ho přehrát a v zobrazené nabídce najdete i možnost smazání nahrávky. Abychom to pak mohli nechat prověřit detailněji, napište nám prosím přes https://tam.je/forum/. Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos Posted September 21, 2023 Author Share Posted September 21, 2023 Můj problém to neřeší Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Poslední dobou mám stejný problém. Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos Posted September 21, 2023 Author Share Posted September 21, 2023 Psal jsem na ten odkaz, ozvou se do čtyř dní, pak dám vědět. Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Dělá mi to taky. V iPadOS nemám tlačítko přehrát vůbec, v aplikaci pro Android TV sice to tlačítko je, ale přehrávání nezačne a vypíše se chyba TAV1882. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted September 22, 2023 Help center Share Posted September 22, 2023 Dobrý den, řešil jsem na základě vícero stížností ještě s kolegy. prověřili to a potvrdili mi, že tu chybu vidí. To znamená, že nyní už další konkrétní příklady nepotřebujeme a řešíme to. Omlouvám se za komplikace. 1 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
miska.777 Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Tento problém trvá již 14 dní a stále není vyřešen. Kdy to asi tak bude? Quote -, Premium - Základní - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos Posted September 24, 2023 Author Share Posted September 24, 2023 Prý na tom pracují Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 před 14 hodinami, miska.777 napsal: Tento problém trvá již 14 dní a stále není vyřešen. Kdy to asi tak bude? Otázka spíš je co se rozbije hned potom. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts