Jump to content

Recommended Posts

Bohužel jsem si opět problém osvěžil nahráním několika detektivek. No co myslíte, končilo to vždycky před tím, než řekli, kdo je vrah. Ještě že mám Lepší Tv, tam to začíná začátkem pořadu a konec tam vždycky je.

• Agree 1
  • Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
V 10. 1. 2024 v 17:04, Standa napsal:

Já si všimnul ještě jedné perfektní vychytávky. 

Vodafone nahrává pořad pouze jednou, i když má více opakování a vždy je "aktivní" to poslední. Takže například Ulice co se vysílá navečer je možné přehrát jen do dopolední reprízy. Dopoledne se udělá nová nahrávka a ta přepíše i tu z předchozího dne. Takže pokud chybí konec pořadu, tak je problém najít "pokračování" v dalším pořadu.

Asi tím šetří datový prostor pro nahrávky .....

A díky téhle debilní vychytávce se dneska večer nenahrál 1. díl filmu Vražedné stíny, protože druhý díl následoval hned po něm a ten ho smazal, protože někdo zapomněl do názvu filmu připsat první a druhý díl a nebo je to dost možná díky tomu  "skvělému" programovému průvodci od Vodafone.

• Agree 2
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

@tomusJenom je škoda, že všechny tyhle problémy a chyby nejspíš u VTV zůstanou už napořád. Vodafone spustil svojí TV už skoro před třemi lety a na odstranění prvotních porodních chyb za celou dobu neudělal vůbec nic.  99,9% problémů dál přetrvává od samého prvopočátku a Vodafone to nijak neřeší,  jen samé sliby a výmluvy. Není divu, že většina uživatelů si ze zoufalství platí konkurenci, kde to funguje bez problémů, protože to prostě umí 😏

• Agree 3
  • 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
před 19 hodinami, Trabi napsal:

chyba WV1862

Tato chyba se spojuje často s VPN. Mě to dělá taky a po načtění VF v prohlížeči se mě to ptá zda chci stránku přeložit do češtiny. Očividně se domnívá že chci dívat mimo ČR.

Bohužel já nemohu měnit nastavení sítě. 

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň