Guest kabitech Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Ok, přidám taky svou zkušenost - jsem docela mile překvapen - jak mě to na Shield-u běží - samozřejmě má to své mouchy - zmíněno již předcházejícími pisately - je to trochu těžkopádnější (zvlášť v porovnání s tím SledovaníTV), na tom TV Guide by to chtělo taky zapracovat, - ale jinak tedy za mě palec nahoru 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Nefunguje , u mne MG007 . Asi nějaký tajný agent.... Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
penca Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 před 13 hodinami, Medvěd napsal: Hele, pro zajímavost: funguje to někomu na nějakém androidním mediacentru? Na jakém? Já skončil s MV1803 /root, odemknutý bootloader?/ Jiná TV žádný problém nemá a funguje... Mám Chromecast 4 s Google TV a Thomson THA100 a na obou zařízeních aplikace funguje. Možná díky google certifikaci, kterou obě zařízení mají. Aplikaci jsem otestoval jsem jen krátce, ale na žádný zásadní problém jsem zatím nenarazil. Hodně mě potěšilo přetáčení, kdy je vidět náhled pořadu a dá se tak poměrně přesně posouvat na požadovanou pasáž. Škoda, že při dosažení konce pořadu podle EPG +15 minut nepokračuje přehrávání dalším pořadem. Snad se začíná blýskat u Vodafone na lepší časy. Quote Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lynx-cz Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 před 14 hodinami, Medvěd napsal: Hele, pro zajímavost: funguje to někomu na nějakém androidním mediacentru? Na jakém? Funguje na Xiaomi Mi Box S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Ja jenom čekám,až vyjde aplikace na Samsung a vrátím jim jejich stb 2 Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepe Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 před 1 hodinou, lynx-cz napsal: Funguje na Xiaomi Mi Box S Je potřeba zmínit, že Xiaomi Mi Box S jako jeden z mála chytrých TV krabiček má podporu certifikace Widevine L1 (tedy Netflix, Amazon Prime až do rozlišení 4K) narozdíl od spousty jiných zařízení. 4 Quote Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 (edited) Dotaz na někoho z Vf.Budou se v rámci app pro Android tv(následně op.system pro LG a Samsung) doplňovat chybějící tv stanice, které v tuto chvili chybí oproti nabidce v stb.Chybi Power tv,Chuck tv,Inside tv,čínské tv stanice.Že chybi nějaké regionalni stanice chápu,protože i v stb jsou rozděleny podle krajů a v app je asi těžké to stejně selektovat. Edited April 14, 2022 by namec Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Díky všem, kteří reagovali na můj dotaz. U tohoto svého MM jsem neměl velká očekávání, spíš by mě překvapilo, kdyby to šlo. Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted April 14, 2022 Help center Share Posted April 14, 2022 (edited) @namec Stanice označené v přehledu hvězdičkou v aplikaci nejsou, to platí i pro webový přehrávač nebo mobilní aplikaci. Mezi ně se řadí třeba čínské TV stanice. Insight a Chuck jsou ve 4K a tam může být příčina, zkusím ověřit. Edited April 14, 2022 by Ondra - Vodafone Odstraněna chybná zmínka o Polaru Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 @Ondra - VodafoneNe polar Tv,ale Power tv Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts