Marek-26 Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Já bych řekl, že odpověď je stále stejná. Dokud nebude oznámeno vydání, nikdo žádný termín slibovat nebude. Ale za měsíc se již nebudete možná muset ptát. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Protoze tohle tema myslim zajima mnoho uzivatelu Vodafone, pojdte zde o tom diskutovat. Bude tahle super apka dostupna jeste letos (2022)? Kdyze vlastne Voafone koupil UPC? Prosim, nezminujte se o konkurencnich aplikacich (durazne varuji pred O2! ), hrozi totiz vymaz, jak se tu jiz stalo. P.S. doufam, ze zalozenim tohoto vlakna neporusuji zadna pravidla, v opacnem pripade prosim SZ. Diky. 2 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 No vlastně jo 😄 číslo 3. Když už tedy ten dotaz padl. https://www.techforum.cz/topic/61004-dostupnost-aplikace-pro-televize/ https://www.techforum.cz/topic/60883-vodafone-tv-na-smart-televizi/ Ano, pro Android TV je už těsně před vydáním. Vodafone odkoupil UPC a další od LGI v květnu 2018, resp. se na tom dohodli a pak to přezkoumávaly úřady. Myslím, že to byly 2 roky. Takže tu máme 2 roky od sloučení právních subjektů resp. nahrazení jednoho druhým. 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Dik za info ohledne vydani apky pro AndroidTV. Ale tuhle informaci uz jsem zde i jinde v prubehu tech dvou let cetl mnohokrat. Predpokladam, ze administratori tohoto fora asi nemaji a ani nemuzou mit ty spravne informace (pokud vubec nejake). Chtelo by to vyjadreni nekoho kompetentnejsiho, nekoho primo z kuchyne Vodafonu. Co? Chodi sem nekdo takovy? Chapu, ze kdyz se nedari, tak se s tim nikdo nechce moc chlubit... Tak se tesim na tu tesnost 🙂 2 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oval Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 2homberg: Nechci rejpat, ale Vy požadujete kompetentní informace zde a přitom předpokládáte, že se "kompetentní" informace Vám zde nedostane. Přitom už uběhlo mnoho let od doby, kdy se nepoužívala diakritika v psaném textu, nebo snad příspěvky píšete na nějakém počítači starém přes 30 let? PS: Jen řečnická otázka, nepožaduji odpověď. 2 Quote - - - - Praha 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Tak radši nerejpejte. Podstata je taková , že za tu dlouhou dobu je aplikace stále v nedohlednu. 3 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 2 Oval: Nějak nemohu pochopit souvislost mezi očekáváním na "kompetentní" informace a používáním diakritiky. Slovo "Přitom", které jste použil obě části vaší zprávy jednoznačně spojuje. Prosím vysvětlit. 2 Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 @Oval > ja ti klidne odpovim, i kdyz si myslim, ze kdyz se trochu zamyslis, tak na to prijdes sam. Diakritiku nepouzivam, protoze proste ji moje klavesnice neobsahuje. Na jakem stroji pisu uz muze byt kazdemu jedno, ze? Ale to se hodne mylis! Ja kompetentni informace naopak ocekavam! Zde i kdekoliv jinde. Ale bohuzel, jen mlzeni. Uz dlouhe mesice je aplikace tesne pred vydanim, tak nevim, no... Nez se zacnes hroutit pod tim, ze pouzivam tykani, prezdivkam proste nevykam. Sam ho nevyzaduji, homberg je nesmysl. Navic uz jsem ve veku, kdy je mi fakt jedno, co si o mne kdo mysli. No a tim jsme mily ovale ukoncili zivot tohoto vlakna. Admin to smaze. Nevadi, zalozim ho znovu a budu do te doby, nez tu ta zpropadena aplikace bude 🙂 4 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 já se ptal jednoho z testerů na aplikaci pro tizen před dvěma měsícema a to byl stav takovej, že byl rád, když se moh pokaždý po splnění testovacích procedur vrátit na set-top box 🤔 původně sem chtěl testovat taky, ale když sem to slyšel, radši sem si to rozmyslel 😐 ale to je dva měsíce starý info, tak snad se to aspoň trochu zlepšilo 🤔 je mi úplně jasný, že až to pude do ostrýho provozu, najednou se ukáže celá řada dalších problémů, takže radši ať to vydaj dýl, ale v lepším stavu 🤔 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Jenom doufám, že ta Android TV aplikace nebude ve stylu zvrácenosti, co je teď na PC. Jinak ať jí vůbec nevydávají a začnou znovu od začátku. 2 2 Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts