Jump to content

Vodafone TV na smart televizi

Message added by Ondra - Vodafone,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Recommended Posts

@homberg Nevím, zda jsem to někam psal nebo jsme to nakonec neodeslal. Ale dokud aplikace nebude vydaná, tak nikdo nepotvrdí termín vydání. Těch termínů už bylo, ale vždy se našlo něco, proč vydání aplikace nakonec nedostalo zelenou. Lepší je nevydat nic než vydat nefunkční nedodělek. A to se v dnešní době vývoj SW ubírá tím směrem, že se honem něco vydá a pak se to fixuje, ale elementární funkčnost by to mít mělo (když to není třeba registr řidičů, kde si za to ale mohl stát sám). 

• Agree 3
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Guest Lucie

Tak jsem myslela že detem pres chromecast na starší tv spustim vodafone tv a??Jo jo zlatý ovčí.To je stejně jako se zrychlenim internetu z 50 na 100 mb s, jediný ci je rychle tak to je účet, sice nevim za co když to nemaká ale snad už se to zlepší....

Počin je to jistě chvályhodný, to nezapírám. Ale - jak dlouho se vám přepínají programy v té Android TV? První 4 to nabídne hned, od 5 a dále jenom červené kolečko a točí a točí a točí a prd.

IMG_20220411_161417.thumb.jpg.3faaa7d485a7a246a73cd47a445e494d.jpgIMG_20220411_161429.thumb.jpg.210e1cf6a61f7ba1fe8419c571cb1566.jpg

Edited by cvancara
  • -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Guest Romul

Dnes jsem stahl aplikaci Vodafone tv pro Android z Google play a funguje paradne, diky. Jen by mne zajimalo, mam tim padem zbytecne setopbox Vodafone tv za 120,- mesicne. Sel by vratit, ci vymenit za navyseni sluzen zhruba v te cene? Mam Komfort. dekuji Romul

Edited by Romul

@Romul radši si nejprve vyzkoušej

jak ta aplikace bude fungovat, přece jenom pokud máš set-top box připojený koaxiálním kabelem přes DVB-C, tak spolehlivost a kvalita vysílání bude určitě na vyšší úrovni. Pokud máš ale OTT verzi boxu připojenou pouze přes internet, tak je to asi jedno.

• Agree 2
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno