Jump to content

Vodafone TV na smart televizi

Message added by Ondra - Vodafone,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Recommended Posts

Nic zlého jsem v otázce nenašel 😄 jen píšu, že Slamb má na starosti technickou část fóra, tedy nemá moc smysl se ho na takové věci ptát. Navíc dle informací v profilu ani nevyužívá služby Vodafone.

• Agree 3
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
před 4 hodinami, JPL napsal:

Tak už jsem ji stáhl na ShieldTV. Na první pohled se zdá, že funguje. Bohužel jsem ale nenašel možnost jak seřadit programy. A zároveň je tam kompletní seznam programů, včetně těch, které nemám předplacené. To asi není problém přímo plikace,  ale nějaké databáze na pozadí. Ví se otom? Bude se resit? Jo možná by bylo jednodušší přidat podporu Chromcast,  Udržovala by se jedna aplikace a na konkrétní Android TV by si to člověk přeposlal z telefonu, který zároveň slouží jako super ovladač. A nemusel bych ani na každém zařízení řešit řazení kanálu, popř další nastavení.

Seznam programů které nejsou předplaceny se dají skrýt v nastavení obsahu: - zobrazení a skrytí prémiových programů

• Agree 2
  • Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
  • Help center

@pilox Zdravím vás, do budoucna budeme podporovat chytré aplikace pro TV od Samsungu, LG i Apple TV. Kdy ale budou jednotlivé aplikace dostupné, to zatím nedokážeme říct. 

• Agree 2
  • -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Guest GG_76
před 7 hodinami, ost-plus@seznam.cz napsal:

Seznam programů které nejsou předplaceny se dají skrýt v nastavení obsahu: - zobrazení a skrytí prémiových programů

Hmm to jsem dnes zkusil, a stále mám v nabídce celý seznam... Takže to asi moc nefunguje...