kenny Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Dá se někde v aplikaci nastavit zvukový výstup? Po nějaké době jsem aplikaci zkoušel a u HBO na všech stopách byl zvuk pouze ve stereu (2.0) a přitom přímo na TV přes DVB-C je zvuk 5.1. Nikde jsem nenašel, jak to změnit. 1 Quote 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JanD Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Máte nějaký postup, jak Vodafone TV nainstalovat do Google Chromecast with Google TV? Zde ve foru píšete, že to funguje, ale mě to apku ve storu nenjde ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Musí se nainstalovat aplikace Google Play Store kde je k dispozici 1 Quote Super - Základní Compal CH7465 Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted July 8, 2022 Help center Share Posted July 8, 2022 @kenny Dobré ráno, v aplikaci pro Android TV je zatím dostupné pouze stereo. Zvuk 5.1 testujeme, tak věřím, že se ho brzy podaří přidat 🙂 1 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skejpa Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) V 28. 2. 2022 v 16:03, Ondra - Vodafone napsal: @Roman Hezké odpoledne, Romane, konkrétní termín vám dát nemůžu, nicméně na aplikacích pracujeme, jako první nejspíš budeme mít tu pro Android TV. S podporou Chromecastu i MacOS počítáme během tohoto roku. Máme konec července a na Android TV nic není :-))) Nebo pod jakým názvem bychom měli hledat ? Edited July 22, 2022 by skejpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Jak to, že ne? Na Android TV je aplikace venku už dlouho. 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Ano, konkrétně od dubna letošního roku. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skejpa Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Omlouvám se, už to mám 🙂 Je to neuvěřitelné ale FUNGUJE ! 😄 Tak teď ještě fungující mobilní aplikaci na Galaxy S22 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lucas Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Dobrý den, jsou nějaké nové informace o aplikaci na LG televize? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Nejsou, stále to není v použitelném stavu. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts