tomus Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Ano, však jsem celou dobu mluvil o Chromecast s Google TV, mám tu HD verzi a utáhne mi to televizor přes USB, takže ani adaptér nepotřebuji. Příště bych ale možná koupil raději tu 4K verzi, protože je prý trošku svižnější. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludekUPC Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Na 8 let staré TV od LG se mi sice přes prohlížeč podařilo najít aplikaci Vodafone TV, ale TV hned oznámila něco ve smyslu že to nejde, asi je to stará TV resp starý SW. Quote Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Pokud jde o primo tento ... tak je v diskuzi k nemu celkem dost dotazu a info... i vtv... Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Ano přesně ten to mám, také z mironetu a funguje v pohodě s Vodafone TV. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 @ludekUPCTak to má být, v prohlížeči to nejede ani na nových tv. Quote - - - - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludekUPC Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Takže budu muset čekat až aplikaci Vodafone TV připraví i pro webOS, je to tak? Quote Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 @ludekUPC Tak nějak. To ale může být nejen za dlouho (jakože ještě déle než dlouho, neb dlouho už to je) a taky jen pro novější TV. Quote - - - - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 @ludekUPC Kdo ví, jaký tam máš webOS (už teď píšeš, že je 8 let stará) a zda bude po případném vydání Vodafone TV aplikace vše kompatibilní. Třeba takový HBO Max uvádí, že funguje na LG webOS 3.5 a novější. Jinak není nutno čekat, stačí pořídit např. Android box, Google Chromecast s Android TV nebo třeba Smart TV s integrovaným Android TV a můžeš fungovat hned. Quote Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted February 13, 2023 Help center Share Posted February 13, 2023 Pěkný den, s vydáním aplikace pro LG televize počítáme. Podle aktuálního vývoje to vypadá, že dříve bude Samsung, až pak LG. Termín zatím nedokážu říct. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Mě fascinují ty neustálé sliby "jednou možná někdy to plánujeme". To to programuje jeden člověk jako koníček v době, kdy nemá do čeho jiného píchnout? Vždyť už se to tu slibuje roky. Dle mého by to snad pár placených programátorů mělo "za 2-3 měsíce" zvládnout. Za jak dlouho si můžu koupit novou televizi, aby v době vydání aplikace byla ještě podporována? 5 Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts