Guest Radimek Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Dobrý den, v jaké fázy je aplikace pro televizory Samsung? Už to nějak trvá.. 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Já se přidám jak to vypadá s aplikací pro Apple TV? Testuje se nějaká verze nebo jsme ve stavu 0? 1 Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Samsung je, ale stále ve fázi testování a ladění. Podobně LG a její WebOS. No a až potom je v rozšíření 🍏 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 (edited) Nemá někdo prosím vyzkoušeno, zda funguje Vodafone TV na zařízeních: - Xiaomi TV stick - Realme Smart Google TV Stick Aktuálně mám do starší TV v méně využívanější místnosti připojený Google Chromecast, který podporoval sdílení v Horizon GO , nicméně Vodafone TV sdílení neumí. Nebo jsem to přehlédl? HBO Max, Youtube apod. funguje. díky Edited August 10, 2022 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 @Technikusse xiaomi tv stick mám špatnou zkusenost Vodafone TV, se tam sekala, a nešla ovládat Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 @kautskym To byla ta verze s 1 GB RAM bez 4K, nebo verze 4K tedy se 2GB RAM? Hledám alternativu za Google Chromecast a myslel jsem, že nějaký takový stick s vlastním operačním systémem, kdy by odpadla nutnost sdílet z tabletu/telefonu by bylo příjemnější a pohodlnější. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 @Technikusverze 4K se 2GB RAM Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Tak zkus Google Chromecast 4 s Google TV, tam to funguje. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Všichni operátoři přizpůsobují aplikace pro zařízení zákazníků , jen u Vodafone musí zákazníci přizpůsobovat zařízení aplikaci operátora. 6 1 1 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 @keramikkaždý operátor to má po svém a to můžu říci jako bývalý zaměstnanec všech tří operátorů Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts