pan Novak Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 před 11 hodinami, Technikus napsal: Nemá někdo prosím vyzkoušeno, zda funguje Vodafone TV na zařízeních: - Xiaomi TV stick - Realme Smart Google TV Stick ... Vyzkousen mam tento Mecool KM7 vice zde... -a dela se i verzi Mecool TV Stick KD3. Mam sice verzi s vetsi pameti, ale to nebude mit na zakladni pouziti jen TV vliv. A muzu pridat par postrehu: - treba tlacitka nahoru/dolu neprepinaji kanaly takze se dela vse pres menu. Zajimave, ze treba u pody mne to programy prepina. Naopak pozitivni je,ze po vypnuti a naslednem zapnuti nabehne ihned TV od vodafonu pokud jsem vypl pri spustenem sledovani pres vodafone. Pokud totez udelam treba s podou tak se zapne do zakladni android obrazovky. Za par kacek(alik) se da dokoupit tento ovladac i s klavesnici a melo by jit vse pohodlneji... 1 Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Mám ten obyčejný Xiaomi TV stick, ne ten 4K. Všechno jede, ale pouze u VF ty jejich pošahané náhledy při vybírání z toho seznamu, je nekoneřné. Než se zobrazí další stránka, to je děs. Mám i PODU a tam problém není. Jenom to, na co šáhne VF jde do kytek. Více všemožného blokování, než funkčnosti. 1 1 Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 (edited) @tomus Tak jsem pořídil Google Chromecast 4, ale vyhledávání nenalezne Vodafone, ani Vodafone TV. Tak jsem asi skončil dřív, než jsem začal. Nenašel jsem ani nic jako Obchod Play, jen je kupa aplikací po kategoriích, vidím kde co ale Vodafone TV ne. Chromecast je i jak po aktualizacích operačního systému, tak i aktualizací aplikací. Youtube, HBO MAX jede, ale ty byly hned na domácí obrazovce aplikací. Nevidím ani třeba Voyo. Chtěl jsem v nastavení zkontrolovat region apod., zda nejsem někde, kde tyto aplikace třeba nejsou, ale region nebo něco takového jsem nenašel. Poradí někdo prosím? děkuji Edited August 12, 2022 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 @Technikus Musí se nainstalovat aplikace Google Play Store kde je k dispozici, už se to tady řešilo. @Technikus ještě se ti možná bude hodit rada od Jany ohledně přepínání kanálů https://www.techforum.cz/topic/60352-podpora-chromecast/?do=findComment&comment=456505 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 @tomus Díky moc, skutečně a tam je spousta dalších aplikací včetně Vodafone TV, Voyo a dalších. 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Dá se to nainstalovat i přes internetový prohlížeč na adrese https://play.google.com bez aplikace Google Play Store 1 Quote Super - Základní Compal CH7465 Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrero Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Vím že to některým lidem tady funguje, ale an po 2 hodinách se mi to nepodařilo nainstalovat. Mám Chromecast TV, poslední aktualzizace, v nabídce aplikací tam Vodafone TV není. Sice se mi nezdařilo naisntalovat Play Store, ale Vodafone TV apk jsem nainstaloval. Po spuštění se mi objevila hláška: nelze využívat vodafone tv na nezabezpečeném zařízení. měl by někdo nějakou radu? iVysílání mi tam funguje.. tak jsem nainstaloval Google Store, a po vyhledani mi to hodi hlasku " Aplikace Vodafone TV (CZ) od vyvojare neni na google play v tomto zarizeni k dispozici.. Quote Kabel 500 Mb/s Data limit Klasik STB Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paina Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Je nějaký update ohledně dostupnosti aplikace Vodafone TV pro televizory LG? Díky za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Ani ne. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 A Samsung TV? Díky! Quote Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts