Jump to content

Vodafone TV na smart televizi

Guest Roman
Message added by Ondra - Vodafone,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Recommended Posts

před 11 hodinami, Technikus napsal:

Nemá někdo prosím vyzkoušeno, zda funguje Vodafone TV na zařízeních:

- Xiaomi TV stick 

- Realme Smart Google TV Stick

...

Vyzkousen mam tento Mecool KM7 vice zde... -a dela se i verzi Mecool TV Stick KD3.

Mam sice verzi s vetsi pameti, ale to nebude mit na zakladni pouziti jen TV vliv.
A muzu pridat par postrehu: - treba tlacitka nahoru/dolu neprepinaji kanaly takze se dela vse pres menu.
Zajimave, ze treba u pody mne to programy prepina. Naopak pozitivni je,ze po vypnuti a naslednem zapnuti nabehne ihned TV od vodafonu pokud jsem vypl pri spustenem sledovani pres vodafone. Pokud totez udelam treba s podou tak se zapne do zakladni android obrazovky.
Za par kacek(alik) se da dokoupit tento ovladac i s klavesnici a melo by jit vse pohodlneji...

• Thanks 1
  • -
  • -
  • -
  • CI
  • O-va
  • Speedtest

Mám ten obyčejný Xiaomi TV stick, ne ten 4K. Všechno jede, ale pouze u VF ty jejich pošahané náhledy při vybírání z toho seznamu, je nekoneřné.

Než se zobrazí další stránka, to je děs. Mám i PODU a tam problém není. Jenom to, na co šáhne VF jde do kytek. Více všemožného blokování, než funkčnosti.

• Agree 1
  • Thanks 1
  • -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
  • Speedtest

@tomus Tak jsem pořídil Google Chromecast 4, ale vyhledávání nenalezne Vodafone, ani Vodafone TV. Tak jsem asi skončil dřív, než jsem začal. Nenašel jsem ani nic jako Obchod Play, jen je kupa aplikací po kategoriích, vidím kde co ale Vodafone TV ne. 

Chromecast je i jak po aktualizacích operačního systému, tak i aktualizací aplikací. 

Youtube, HBO MAX  jede, ale ty byly hned na domácí obrazovce aplikací.  Nevidím ani třeba Voyo. Chtěl jsem v nastavení zkontrolovat region apod., zda nejsem někde, kde tyto aplikace třeba nejsou, ale region nebo něco takového jsem nenašel. 

Poradí někdo prosím? 

děkuji 

Edited by Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
  • Speedtest

• 2 weeks later...

Vím že to některým lidem tady funguje, ale an po 2 hodinách se mi to nepodařilo nainstalovat.

Mám Chromecast TV, poslední aktualzizace, v nabídce aplikací tam Vodafone TV není.

Sice se mi nezdařilo naisntalovat Play Store, ale Vodafone TV apk jsem nainstaloval.

Po spuštění se mi objevila hláška: nelze využívat vodafone tv na nezabezpečeném zařízení.

měl by někdo nějakou radu? iVysílání mi tam funguje..

tak jsem nainstaloval Google Store, a po vyhledani mi to hodi hlasku " Aplikace Vodafone TV (CZ) od vyvojare neni na google play v tomto zarizeni k dispozici..

• Kabel 500 Mb/s
  • Data limit
  • Klasik
  • STB
  • Praha

• 4 weeks later...