Přejít na obsah

Zlaťák

Uživatel
  • Příspěvky

    245
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    5

Zlaťák naposledy vyhrál 8. července 2022

Zlaťák má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    -
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Klasik
  • Vodafone zařízení
    Technicolor
    4x CA modul
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Brno
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Zlaťák's Achievements

Úroveň 8

Úroveň 8 (8/14)

  • Reacting Well
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Nejnovější odznaky

29

Popularita

  1. Zlaťák

    Cisco DOCSIS modem

    Jeden kdysi odkoupený mám u rodičů. Na internet 50 Mb/s bohatě stačí.
  2. Zlaťák

    Změna tarifu

    No to je sice hezké, ale čekal bych, že ta sms přijde mně jako majiteli účtu. Když mám pod sebou 4 čísla, tak to mám hlídat i dětem, jestli jim nepřišla nějaká SMS, které třeba ani nerozumí? Nehledě na to, že zdražení o víc než 60% mi nepřipadá úplně jako drobnost. Ale vlastně můžu být rád, že mi tam nenastavili třeba neomezený internet za pětikilo (který by nikdo nevyužíval).
  3. Zlaťák

    Změna tarifu

    Ve vyúčtování ani zmínka (dopředu). Jestli přišla nějaká sms nevím.
  4. To je normální, že jsem měl tarif Smart 100 za 140 Kč měsíčně a najednou mám Start 130 za 228 Kč a nikdo se mě jako majitele čísla ani neobtěžoval alespoň informovat!? Co to sakra je za jednání!? Číslo používají rodiče v duchodovém věku, kteří provolají tak 40-50 minut a internet v mobilu nepoužívají. Těm je přidání dalších 30 minut volání (130 minut) a 1GB dat k prdu.
  5. Je tato akce i pro současné zákazníky? Vzhledem k tomu, že za rychlost 50/5 Mb/s platím 284Kč (s vlastním modemem Cisco EPC3925), tak bych už nějaký posun uvítal. Nepotřebuju trhat dráty, je to pro rodiče. Škoda, že to není jak za UPC, kdy se jednou za čas rychlost zvedala automaticky.
  6. Haha. Včera mi na základě mého požadavku volali ohledně úpravy rychlosti/ceny pevného internetu. Chtěl jsem trošku navýšit tarif na asi dvacetileté smlouvě. Momentálně mám 50M a stačilo by mi klidně 150M. Mám to pro seniory, kteří preferují cenu. Prej Vodafone nenabízí nic menšího než 250M za 299Kč+70Kč za modem, individualní sleva nelze, takže bohužel. Přitom na druhé smlouvě jde přes retenční upravit snad všechno k vzájemné spokojenosti. Asi budu muset na první smlouvě internet zrušit a objednat si ho na druhé smlouvě, abychom se nějak rozumně domluvili.
  7. Tak myslím, že jako správci domu (se silnoproudým vzděláním) mi to vrtání do stěn baráku a hrabání se v silnoproudých rozvodech bez našeho vědomí vadit mohlo, ne?
  8. Tak toto by si měl přečíst ten pán v mikině Vodafone, co u nás v domě minulý měsíc vrtal lišty na chodbě, v gumových rukavicích jak na prohlídku rekta skotu se hrabal v silových rozvaděčích, když se snažil protáhnout koax, a vypadal, že neumí do pěti napočítat.
  9. @Pepe Já mám taky odkoupený modem a za stejný tarif platím 323Kč. Na druhou stranu na druhé adrese mám 50/3 a platím 284Kč s vlastním modemem.
  10. Tak já naštěstí jedu přes CA moduly, nahrávám na USB disk a využívám zpětné přehrávání přes HBBTV. Ale baví mě tady to nekonečné slibování od takového kolosu, jakým Vodafone je.
  11. Mě fascinují ty neustálé sliby "jednou možná někdy to plánujeme". To to programuje jeden člověk jako koníček v době, kdy nemá do čeho jiného píchnout? Vždyť už se to tu slibuje roky. Dle mého by to snad pár placených programátorů mělo "za 2-3 měsíce" zvládnout. Za jak dlouho si můžu koupit novou televizi, aby v době vydání aplikace byla ještě podporována?
  12. @randomofamber Nějak se v tom dlouhém příspěvku ztratila informace, jaká je ta pěkná cena za internet 300/20. Bez tohoto údaje je informační hodnota příspěvku nulová.
  13. Spíš normálně k HBBTV
  14. @kautskym Tak to je docela příjemná zpráva. Zdraží mi to o 27Kč což je za 2GB dat navíc OK.
  15. Mně by spíš zajímalo, jestli se změní i parametry služeb. Já mám tarify Red Basic s 2+2GB dat. V novém ceníku s vyšší cenou je uveden tarif Red Basic s 4+2GB dat. Tak jsem zvědav, jestli se mi zvedne jen ta cena nebo i množství dat.
×
×
  • Vytvořit...