Přejít na obsah

Pepe

Uživatel
  • Příspěvky

    625
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    2

Pepe naposledy vyhrál 26. dubna 2018

Pepe má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Kabel 300 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    Super
  • Vodafone televize
    Komplet
  • Vodafone zařízení
    3x CA modul
    1x Nokia
    1x Technicolor
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Praha
  • Speedtest

Návštěvy profilu

3 008 zobrazení profilu

Pepe's Achievements

Úroveň 10

Úroveň 10 (10/14)

  • Reacting Well
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Nejnovější odznaky

5

Popularita

  1. Já se omlouvám, ale nemohl v tomhle případě zasáhnout moderátor fóra? Díky pár jedincům je to nepřehledné. Má to 7 stránek, příspěvky s absolutně nevypovídající hodnotou. Stránka jak je vidět byla vypuštěna do světa dříve než měla a bombardovat Vodafone ze všech stran nedává žádný smysl. Kdo chce přejít teď na nové tarify, tak si zvednu telefon, zavolám, nechám se přepojit na retenční oddělení a je. Nemusím čekat na migrační vlny. Ano, sjednotit všechny produkty dává smysl z dlouhodobého hlediska, protože se nemusí Vodafone starat, co kde bylo, co kde je a hlídat si to. Ještě se mi nestalo, že bych o retenční slevu ve výši kterou mám přišel za těch X let u Vodafonu. A ano, přehled její výše je možné dohledat v Můj Vodafone.
  2. Já si myslím a je to jen moje domněnka, že ve Vodafonu z toho bylo pěkně mrzení. Management se musel rozhodnout, co teď. Zařízení odepsat nebo vypustit tzv. "polotovar", protože někdo neudělal prostě co měl a neohlídal si tu certifikaci. Jako jak jinak si to představit než KPI splněno - vydáno nové zařízení a dál už se nikdo nezabíral tím, že Netflix tam nepůjde a proč taky? Stojí to ranec peněz. Nevyplatí se to. Dopad, tak máme tu negativní reklamu na fóru, to přežijeme. Cíl? Vydělat peníze za další pronájem zařízení. Splněno. Bylo určitě více možných řešení, ale budiž. Je to jak to je.
  3. Otázka je, zda ten box získá tu certifikaci pro Netflix. Pokud ne, tak to nemá smysl. Vlastně ono to nemá ani smysl i kdyby tu certifikaci to mělo, protože pronájem se rozhodně nevyplatí. Jak bylo řečeno je lepší si koupit svůj vlastní Android box, kde ta certifikace bude (Xiaomi, Nokia - oboje do dvojky s DPH úplně s přehledem)
  4. Já třeba používám DDNS na svém routeru a změna dynamické IP adresy mě netrápí, protože klient na routeru se dotáže konkrétní webové adresy a z té webové adresy získám údaje o přístupu, které si vezme script na DNS adresu. Zní to komplikovaně i když není, ale jednou se to nastaví podle návodu a člověk o tom ani neví. Používám to konkrétně kvůli OpenVPN přes vlastní doménu, ale lze to bez ní.
  5. Adolfe, jestli je to stále aktuální, zkuste mi poslat adresu/adresy, kde se ty otevřené rozvodné skříně CETINu nachází, př. ideálně s fotkami. Neslibuju zázraky, ale zkusím to ve firmě prošťouchnout.
  6. To mohu potvrdit, že CZ.NIC, resp. Turris vedl diskusi s Vodafonem v roce 2021/2022. Za stranu Turrisu to řešil již bývalý presales kolega Petr Novák s někým ve Vodafonu (bohužel e-mailovou korespondenci již nemám k dispozici, ale podpora Turrisu jí má), a proto vznikla také generická odpověď, kterou podpora Turrisu má interně k dispozici. Za vývoj jsme tehdy přidali alespoň zmínku do dokumentace, že lidé se mají právě obrátit na podporu Turrisu, která s tou odpovědí pomůže, ale problém za vás nevyřeší a ani nevykomunikuje. Je možné se podívat zde: https://gitlab.nic.cz/turris/user-docs/-/merge_requests/182/diffs
  7. Pepe

    Modem Vodafone Station

    Pavle, jsem rád, že jste nám zveřejnil velmi důležitou informaci ohledně nové verze firmwaru pro modem Vodafone Station. Když už jsme u toho, neměl byste náhodou pro zvědavější uživatele informace o tom, co je nového a co nám to přináší za opravy?
  8. To není úplně pravda, ale jak se říká liná huba, holé neštěstí. Ten text je prostě generický a určený všem. Já jsem si třeba zjistil, že na mé adrese má Vodafone promoakci, kde se cena rychlosti za 300 Mbps (původní tarif, už se nedává) a 500 Mbps lišila pouze o 20 Kč a rychlost 500 Mbps mi nastavili i na Technicoloru. Rychlosti mi reálně vzrostly o 80 Mbps dl, 5 Mbps up. U toho uploadu je zvláštní, že jsem se nedostal k 30 Mbps Každopádně i tohle zrychlení mi dostačuje. :) @JirkaP zmínil, že má odkoupený Technicolor, takže prostě má ráda je ať si zavolá na KC a zeptá se na své možnosti., protože Vodafone mě upozornil na tuhle stránku s popisem pro Technicolor, kde právě zmiňuje, že je to vhodné pro maximální rychlost 300 Mbps.
  9. Být Vámi tak si to ověřím na KC, protože Technicolor zvládá rychlost 300 Mbps (sám takovou rychlost mám s Technicolorem) a tedy se může jednat o generický template, který není specificky přizpůsoben. Někdy jsem na fóru četl, že Technicolor zvládne až 350 Mbps, ale takový tarif Vodafone nenabizí.
  10. Tak to je velmi pěkná cena! Já jsem se nedostal pod 279,50 Kč + modem mám odkoupený. Chtěl jsem přejít na 250/25, ale na poprvé mi to napálili za ceníkovou cenu tedy 499 Kč a když jsem si stěžoval, že takhle ne, tak mi nabídli cenu za 299 Kč, tak jsem říkal, že to taky neberu, tak ať mi vrátí, to co jsem tam měl a vrátili.
  11. Pepe

    Disney+

    V zahraničí je Disney+ integrován do Vodafone set-top-boxů, tak snad brzo i zde.
  12. Pepe

    Nefunkční www muj Vodafone

    Já bych rád Vodafone znovu kontaktoval, tak jak v pátek. Ale doopravdy se mi nechce čekat na lince déle než je nutné. Dnes třeba už 15 min čekám na operátora, ale nejsem jediný a například na Facebooku jsou případy, kdy se čeká i hodinu. Řekl bych, že nejprve by to chtělo posílit lidské zdroje na klientském centru.
  13. Pepe

    Nefunkční www muj Vodafone

    Podle mých informací z pátku by se mělo jednat o výpadek služby Můj Vodafone a pracuje se na opravě.
  14. Budu asi hnidopich, ale ocenil bych, když by tam bylo raději slovíčko "Pronajmout" místo "Koupit".
  15. Je potřeba zmínit, že Xiaomi Mi Box S jako jeden z mála chytrých TV krabiček má podporu certifikace Widevine L1 (tedy Netflix, Amazon Prime až do rozlišení 4K) narozdíl od spousty jiných zařízení.
×
×
  • Vytvořit...