Odesláno před 6 hodinami6 hod Ahoj přátelé,s Vodafonem jsem to komunikoval a bohužel neúspěšně. Proč se zobrazuje v internetové samoobsluze něco, co už není platné a navíc ještě s HTML tagem? :-) - - ALLinONE CA modul Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod mám tam úplně to samý 🤭 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 4 hodinami4 hod Centrum péče @Pepe Dobré ráno, díky za upozornění, také ho vidím :-) Předal jsem kolegům, kteří mají samoobsluhu na starost, aby se na to podívali. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Pojďme další kolo. Mám Vodafone TV bez Prima+ a přijde mi tohle:Odpověď ze strany Vodafone:> SMS, která Vám přišla, je obecné obchodní sdělení, které zasíláme všem zákazníkům, kteří mají aktivní souhlas s jeho zasíláním. Obchodní sdělení se vztahuje vždy k portfoliu, které aktuálně nabízíme.Doopravdy neobstojí. Stačilo by říct prostě: Omlouváme se, nastala chyba, poučíme se a nebude se opakovat.I to obecné obchodní sdělení se dá filtrovat a přizpůsobit zákazníkům. Místo toho je mi zaslán nefunkční kód, to se musí prověřovat, atp. Nemluvím o tom, že podpora musí být dost nešťastná, že se to řeší od 15.9 a telefon teprve až 6.10 s tím, že to nebylo vůbec předáno, nikdo neví, co se vlastně řeší. 🤣 Nakonec jsme se dohodli, ale změny nikde. Tak asi ještě počkám. Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem Pepe - - ALLinONE CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.