Odesláno před 5 hodinami5 hod Upravujeme cenu u TV balíčku ALLinONEVážený zákazníku,chtěli bychom vás upozornit, že v nejbližším zúčtovacím období od 18. 7. 2026 dojde k navýšení ceníkové ceny balíčku ALLinONE. K ceníkovému zvýšení dochází z důvodu navýšení nákladů na straně jednoho z dodavatelů obsahu. Nová standardní cena tarifu je 770 Kč.Váš Vodafone15.6.2026 Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Pavel m kdy tato informace šla? už vidím pardon 15.6. Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod Šmarja. Za chvíli už fakt budu makat jen na zábavu. Když odečtu mobil, telku, internet a nechám jen jídlo a bydlení, tak ušetřím skoro dva litry měsíčně. Někdy fakt závidím těm, co to tak mají a žijí i spokojeně. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak lze zkusit služby a ceny optimalizovat. TV, konkrétně zmíněný AllinOne šlo při retenci mít za 540 Kč. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Já už mám vše slevněný. Spíš si říkám, jestli některý věci prostě potřebuju. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod přes retenci mám Vodafone TV (bez +) s AllinONE za 485,10a pro mě by se nic měnit nemělo :) Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem 1woko Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 7 minutami7 min tak nakonec i balíček Cinema se zdražuje Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.