June 17Jun 17 Solution Upravujeme cenu u TV balíčku ALLinONEVážený zákazníku,chtěli bychom vás upozornit, že v nejbližším zúčtovacím období od 18. 7. 2026 dojde k navýšení ceníkové ceny balíčku ALLinONE. K ceníkovému zvýšení dochází z důvodu navýšení nákladů na straně jednoho z dodavatelů obsahu. Nová standardní cena tarifu je 770 Kč.Váš Vodafone15.6.2026 Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
June 17Jun 17 @Pavel m kdy tato informace šla? už vidím pardon 15.6. Edited June 17Jun 17 by kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
June 17Jun 17 Šmarja. Za chvíli už fakt budu makat jen na zábavu. Když odečtu mobil, telku, internet a nechám jen jídlo a bydlení, tak ušetřím skoro dva litry měsíčně. Někdy fakt závidím těm, co to tak mají a žijí i spokojeně. Basic Basic+ - - Brno
June 17Jun 17 Tak lze zkusit služby a ceny optimalizovat. TV, konkrétně zmíněný AllinOne šlo při retenci mít za 540 Kč. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
June 17Jun 17 Já už mám vše slevněný. Spíš si říkám, jestli některý věci prostě potřebuju. Basic Basic+ - - Brno
June 17Jun 17 přes retenci mám Vodafone TV (bez +) s AllinONE za 485,10a pro mě by se nic měnit nemělo :) Edited June 17Jun 17 by 1woko Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
June 17Jun 17 tak nakonec i balíček Cinema se zdražuje Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
June 17Jun 17 Přišlo mě to na mobil s tím, že mě se to netýká a budu platit stejně. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
June 17Jun 17 to je zvláštní, to by všichni zatím co tu psali měli na ALLinONE 100% jinak je to docela divné když se mění standardní cenapokud má někdo např 40% na ALLinONE nyní 690 Kč tak to je 414 Kč, ale po novu by to bylo 462 Kč ( 770Kč - 40%) buď špatná textace nebo by VF musel zákazníkům měnit slevy což asi nemůže🤔pokud by to bylo takzvaně bez změny u zákazníka, tak by nedávalo smysl zdražovat@Veronika - Vodafone @Ondra - Vodafone jak to prosím je? Edited June 17Jun 17 by kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
June 18Jun 18 Za mě tedy takto: chtěli bychom vás informovat, že v nejbližším zúčtovacím období od 18. 7. 2026 dojde k navýšení ceníkové ceny balíčku ALLinONE o 80 Kč. Důvodem je navýšení nákladů na straně jednoho z dodavatelů televizního obsahu. Po zohlednění vašeho nastavení a slev je konkrétní navýšení ceny 48 Kč vč. DPH. - - ALLinONE - Praha