June 19Jun 19 Tak dlouho navysovaly ceny, az jim nezbyl zadny zakaznik :-) ...jasne, to je utopie ;-) Ale je dost na zvazeni, zda pri neustalem navysovani ceny Vodafone TV, ale soucasnem nereseni jejiho spatneho fungovani, se radeji nepoohlidnout jinde ;-) . Jeden nejmenovany modry konkurent, mel jeste mnohem vetsi paskvil, nez ma Vodafone, ale byl schopny to zmenit ;-) Kabel 1000 Mb/s Profi - Komfort Modem Vodafone Station Brno
June 19Jun 19 Tak už mi to taky přišlo. Na to, že platím 941 Kč se mi zdá 80 navíc, celkem dost (+8,5 %). Zajímalo by mě, kvůli kterému dodavateli, to je navýšeno. Na to, že s takovou za chvilku možná zmizne Barrandov, zmizelo plno MTV, je to celkem sviňárna. - - - CA modul OVA
June 19Jun 19 Jelikož se zdražuje i balíček Cinema tak předpokládám že by to mohlo být age be oh kvůli koupi Paramoutem? Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
June 19Jun 19 Care Centre @kautskym Dojde ke změně základní ceny - přesně tak, jak to je uvedeno v prvního příspěvku. Každý zákazník ale má trochu jinou kombinaci služeb, takže je potřeba se podívat do Zpráv z Vodafonu nebo do Vyúčtování, jak se změna promítne. K navýšení dochází kvůli navýšení cen ze strany HBO. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
June 28Jun 28 takže celkově se zdražují 3 balíčky třetí není vidět v ceníku Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
July 5Jul 5 Není ten HBO balíček náhodou příplatek za HBO Max Premium k balíčku Cinema? Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
July 5Jul 5 @Peno ne, to je balíček kde je pouze HBO Max standard a kanály HBO 1,2,3. Nic více . Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves