Přejít na obsah

Peno

Uživatel
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Super
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Základní
    Family
    Sport
  • Vodafone zařízení
    Compal CH7465
    Vodafone TV Standard
    CA modul
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Hodonín

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Peno's Achievements

Úroveň 5

Úroveň 5 (5/14)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done
  • Dedicated
  • Reacting Well

Nejnovější odznaky

0

Popularita

  1. Peno

    Warner TV HD ve Vodafone TV

    No, středa skončila a Warner TV u Vodafone furt není. Holt sliby chyby. Ještě že jsem přešel k Telly. Tam je od začátku vysílání, jak by to správně mělo být. Ne, že by bylo moc o co stát. Vesměs jsou tam věci, na které se můžu kdykoliv podívat na HBO Max, kombinované se sem tam nějakými dokumenty z Discovery. Nenapadlo mě, že to kdy řeknu, ale i ten soukupův krachující Barrandov má zajímavější program, než toto 😅
  2. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Ale o tom já přesně píšu. Nikdo ty televize nenutí být volně dostupné v terestrice. Klidně můžou zůstat jen v placených nabídkách v kabelovce, IPTV, či satelitu a vlastních streamovacích platformách (které má jak Nova, tak Prima). Pokud budou jen placení, operátoři platit budou, už jen proto, že budou muset platit i lidé a budou tak mít více zákazníků, než teď, kdy jsou ty kanály volně dostupné, byť jen v SD. Byla by to win-win situace pro obě strany, tedy kromě diváků samotných, kteří by holt museli začít platit. Ale na ty se vždy hledělo jen jako na strůjce příjmů, takže reálně žádná změna 😅
  3. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    To je všechno hezké, ale nic to nemění na tom, že pro televize samotné je v dnešní době naopak složitější a nákladnější šíření signálu v SD. Tudíž, mnohem větší smysl by dávalo zrušit nákladné SD a nechat si platit za mnohem levnější HD, jako to na Slovensku udělala Markíza. Šířit za drahý peníz volně SD, jako nějaké promo na placené HD mi v dnešní době prostě nedává smysl.
  4. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    No, já nevím, ale mě přijde, že v době, kdy televize mají celý vysílací řetězec v HD, je naopak vysílání v SD, které vyžaduje další krok navíc, tedy downscale, nutně dražší. Ostatně, ono má jistě důvod, že ČT už dnes SD signál operátorům nenabízí. Určitě tam díky tomu nějaká úspora bude. Takže Novu, Primu a spol. v tomto opravdu nechápu. 4K televizního vysílání si ale myslím, že se nikdy reálně nedočkáme, mimo experimentů. To si poskytovatelé obsahu nechají na streamovací platformy, kde ty peníze mají od lidí napřímo a nemusejí se o ně dělit s prostředníky. Tenhle trend je jasně vidět všude ve světě a u nás to nebude jinak.
  5. Peno

    Nové stanice

    Sice jsem přísahal, že už na vás nebudu reagovat, ale na toto vám ještě odpovím, protože nechci být za hulváta. Za prvé, na rozdíl od vás, já nedával nesouhlas ke každému jednomu příspěvku zde, ale jen k těm, se kterými jsem skutečně nesouhlasil a to až doposud výhradně v diskusi o Nova Sportech 5 a 6, kde, při vší úctě, jste plácal skutečné kraviny. A za druhé, dávat nesouhlas k příspěvkům čistě faktickým, jako je poznámka, že pro ČT a ČRo povinnost šíření stále platí. Kdyby vás to zajímalo přesně, jedná se o § 54, odst. 2 zákona o provozování rozhlasového a televizního vysílání. Nebo příspěvek o tom, že se Günther Steiner pohybuje v F1 již dlouhé roky. Chápu, že jste toto jméno asi v životě neslyšel, když vás F1, zjevně, nezajímá, ale stačilo zagooglit, abyste zjistil, že mám pravdu. Tak to jen na vysvětlenou.
  6. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    No, vlastně jsem tu byl už v době, kdy se to jmenovalo UPC Zone. To, že mám teď nový účet je jen proto, že jsem se do svého starého nedokázal přihlásit. Asi mi byl smazán pro neaktivitu, protože je pravda, že jsem tu už pěkných pár let nebyl. Tak jsem si holt založil nový účet. Ale pravda, z doby, kdy jsem tu aktivně působil, žádného Adolfa neznám. Holt asi přišel až po té, co jsem odešel.
  7. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Ale drtivá většina z toho jsou vaše naprosto nesmyslné bláboly o ničem, které navíc podkládáte jen účelovými daty, vytrženými z kontextu a když vám je někdo vyvrátí, tak jen slovně útočíte, místo reálných argumentů. Ano, jakákoliv diskuse je zbytečná, ale s vámi, protože se chováte jako typický internetový troll, který má radost, když někoho vyprovokuje k reakci. A já se stydím, že jsem se od vás vyprovokovat nechal. Takže od této chvíle na vás již nereaguji a vyzývám i ostatní v této diskusi, aby vás ignorovali! Protože jen tak se sem vrátí slušná diskuse k tématu.
  8. Peno

    Nové stanice

    Máte pravdu jen u komerčních kanálů. Pro ČT (a také ČRo) tato povinnost stále platí 😉 Adolfe, to už jste vážně tak zapšklý, že i u faktického příspěvku, který je zcela pravdivý, mi musíte dávat nesouhlas, aniž byste vysvětlil proč? Nu, o vašem egu to mnohé vypovídá. Jen by mne zajímalo, proč zrovna na mě jste si takto zasedl. No, ale nebojte, brečet kvůli vám nebudu, i když byste si to nepochybně přál 😁
  9. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tyhle regionální exkluzivity a omezení by měly být v době jednotného EU trhu zakázané. Ať existují jazykové exkluzivity (jako, že Nova dostane exkluzivitu pro český a slovenský jazyk, Sky Deutchland pro německý jazyk atd.), ale ne pro dané území. A to neplatí jen pro televizní vysílání, ale i pro streamovací platformy. Kolik obsahu, co mají na Netflixu v Německu, u nás chybí? To, bohužel, akorát podporuje pirátství. Kdyby měly streamovací platformy stejný obsah minimálně v celé EU, byť ne s garantovanou místní lokalizací, věřím, že by to pirátství alespoň trochu omezilo. Je mi jasné, že tenhle koment zase jednou schytám výsměch, ve smyslu že netuším, jak to funguje, což není pravda. Vím moc dobře jak to funguje a o jak velké peníze, o které se vlatníci práv nebudou chtít připravit, se tu hraje. Ale i přesto všechno si za tímto prostě stojím. Regionální omezení v dnešní době je blbost.
  10. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    To jistě. A koneckonců, i ten Steiner, byť nekomentoval, se v F1 pohybuje pěknou řádku let, takže zkušenosti nepochybně má.
  11. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    No, zrovna RTL letos dostala nového experta, Günthera Steinera 😁 https://www.motorsinside.com/en/f1/news/33080-gunther-steiner-returns-f1-as-tv-consultant.html
  12. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Já dostal kód na Telly před časem k nové televizi od TS Bohemia. Ale když zjišťoval, jestli by ten kód byl ještě aktivní, tak v odkazu, který mi Bohemka poslala, je jasně napsáno, že součástí nejsou kanály Nova Sport 3, 4 a 5. Odkaz zde: https://telly.cz/ts-bohemia// Takže jsem se na kód vybodl a zaplatil, protože jediný důvod pro přechod k Telly je Nova Sport 5.
  13. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    O moje peníze už Vodafone nehraje. Kvůli jejich neschopnosti a neochotě jednat jsem se zařídil a odcházím tam, kde mi to, co chci jsou schopni nabídnout. Mrzí mě to. Byl jsem u VF a předtím UPC přes dvacet let. Ale když se takto chovají, holt přecházím k Telly. A ten zbytek jsou jen výmluvy a omluvy jejich nekomunikace. Pro Vodafone by měli být podstatní zákazníci, ne Nova. A právě o zákazníky teď přichází. A to bude problém, protože čím méně bude mít zákazníků, tím méně zajímavá pro televize bude. Ale to si vedení VF uvědomit nechce.
  14. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Dozvěděl jsem se alespoň to, že to nebude během prvního víkendu. Což je pro zákazníky podstatné, aby se mohli zařídit jinak. Že tam mají chybu, je smutné. Ale hlavní sdělení to nijak nemění. Vodafone není schopen svým zákazníkům říci ani toto a jen neustále fabuluje a získává čas. To je hodně neprofesionální a nefér vůči zákazníkům. Promiňte, Ondro, ale mě naopak přijde neprofesionální vaše mlčení a mlžení. Jiní operátoři dokážou svým zákazníkům na rovinu říct: promiňte, nestíháme, ale stále jednáme. Proč vy sakra ne?
  15. Peno

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    No prosím. Takto má vypadat komunikace se zákazníky. Vodafone by si měl vzít příklad. Ale ne. Oni budou furt jenom tvrdit: jednáme, vydržte. Ne, tak profesionální komunikace se zákazníky opravdu vypadat nemá.
×
×
  • Vytvořit...