July 15Jul 15 https://www.mediaguru.cz/prima-sport-odstartuje-v-srpnu-co-bude-vysilatRád bych se zeptal, jestli bude Vodafone TV nabízet kanál Prima SPORT, tím, že přebírají SPORTY TV, které v nabídce Vodafone TV je, předpokládám, že ano. Ví se k tomu něco bližšího? :) Děkuji Super BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 Havířov
July 15Jul 15 Tak jasně ze jo, není to žádná exkluzivní stanice se super sporty. Všude bude jako volně dostupný kanál. - - - - PROTESTOV
July 15Jul 15 Author No mě spíše zajímalo to, jestli to Vodafone neschová do sportovního balíčku, tak jako Nova SPORTy, nebo jestli to bude spíše jako ČT sport. Sice mám ALLinONE, ale jsem zvědavý. :) Super BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 Havířov
July 15Jul 15 Tak spojí se s Sporty TV a to v základní nabídce je. A když to má být zaměřené na české nižší ligy a ne tolik atraktivní sporty tak to bude zdarma. - - - - PROTESTOV
July 16Jul 16 Care Centre Ano, stanici Prima Sport budeme mít v nabídce :-) - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
July 24Jul 24 A můžu se zeptat,od kdy bude možné naladit?Nyní k 25.7. stále v programech v rámci ladění k nedohledání.Děkuji Start sLimitem S Sport Vodafone TV Standard box Teplice
July 25Jul 25 No, vzhledem k tomu, ze ma dojit ke spusteni az nejspise v prubehu srpna, tak bych ocekaval, ze pujde naladit, az po spusteni ;-) a vzhledem k tomu, ze bude spustena jako transformovana Sporty TV, tak mozna i na strjnem miste ;-) Cable+ 2000 - - - Brno
July 25Jul 25 3.srpna už maj vysílat Spartu v pohárech.. Start sLimitem S Sport Vodafone TV Standard box Teplice
July 25Jul 25 v DVB-C asi je připravena pozice ,protože máme dvakrát program EUROSPORT 2 HD a máme asi dalších 10 pozic označení rezerva. Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
July 25Jul 25 Eurosport 2HD mám jen jednou a více než 10 pozic rezerva. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10