Odesláno před 6 hodinami6 hod https://www.mediaguru.cz/prima-sport-odstartuje-v-srpnu-co-bude-vysilatRád bych se zeptal, jestli bude Vodafone TV nabízet kanál Prima SPORT, tím, že přebírají SPORTY TV, které v nabídce Vodafone TV je, předpokládám, že ano. Ví se k tomu něco bližšího? :) Děkuji Super BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 Havířov
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak jasně ze jo, není to žádná exkluzivní stanice se super sporty. Všude bude jako volně dostupný kanál. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor No mě spíše zajímalo to, jestli to Vodafone neschová do sportovního balíčku, tak jako Nova SPORTy, nebo jestli to bude spíše jako ČT sport. Sice mám ALLinONE, ale jsem zvědavý. :) Super BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 Havířov
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak spojí se s Sporty TV a to v základní nabídce je. A když to má být zaměřené na české nižší ligy a ne tolik atraktivní sporty tak to bude zdarma. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.