Odesláno 25. července25. čvc No, tím, že si stanice platí za umístění svých kanálů, tak bych počítal, že se to celý rozhodí jak Prima Sport strčí někam dopředu. Na STB je mi to už fuk, ale na webovém prohlížeči se to srovnat nedá, tak zas hledat kde co je nově. Ach jo.EDITKoukám, že Sporty tv je jako první sportovní kanál na webu VF tak se jen změní logo a umístění bude stejné. Jen můj odhad. - - - - PROTESTOV
Odesláno 25. července25. čvc před 2 hodinami, ludekUPC napsal:Eurosport 2HD mám jen jednou a více než 10 pozic rezerva.ted bohužel nemužu zjistit ,ale ještě je v jiném multiplexu.Celkém mě moje LG ukazuje 203 programu . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 25. července25. čvc V DVB-C mám jen 193 pozic programů. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 25. července25. čvc Tvl,tak stanice jeste nezačala vysílat a tady ji už někteří chteji sledovat.OMG - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 26. července26. čvc Nedivím se jejich zájmu o nový program v DVB T2, protože některé TV resp settopboxy se kvůli tomu musí složitě přeladit a programy znovu seřadit. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 26. července26. čvc @ludekUPC Proč by si měl něco nově ladit? Spojí se to s kanálem Sporty TV. - - - - PROTESTOV
Odesláno 26. července26. čvc Nevím kde berete info o spojení se Sporty TV, zatím v DVB T2 je funkční program Sporty TV a i program Prima Sport, který je s oznámením že tam bude v srpnu tento program. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 26. července26. čvc @ludekUPC Stačí si přečíst první odkaz v tématu kde reaguješ..."Podle našich informací by měla nová televize vzniknout spojením se stávající stanicí Sporty TV. Prima by tímto krokem rovnou získala nejen vysílací práva, ale také hotové personální a technické zázemí." - - - - PROTESTOV
Odesláno 26. července26. čvc před 6 hodinami, ludekUPC napsal:Nedivím se jejich zájmu o nový program v DVB T2, protože některé TV resp settopboxy se kvůli tomu musí složitě přeladit a programy znovu seřadit.No zrovna STB se nemusí přelaďovat , protože ty VF nastavuje vzdáleně.Zajímat by to tedy mělo hlavně zákazníky s CAM. A ti se to bohužel dozví až z tiskové zprávy při spuštění tohoto programu (pravděpodobně 17.8.2026) Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 26. července26. čvc Asi jsem to blbě napsal, ale settopbox pro DVB T2 je pro pozemní vysílání a nemá nic společného s Vodafone a tak pokud se tam program Prima Sport neobjevil musí se box přeladit. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.