Odesláno 26. července26. čvc Na to že jsme na foru o VF bych STB pro DVBT2 asi neprobíral Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 27. července27. čvc Centrum péče Stanici Prima Sport zařadíme 4. srpna do nabídky Vodafone TV a Vodafone TV+ na pozici číslo 60. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno pondělí v 11:08 5 dní Ještě tisková zpráva:Vodafone TV rozšíří svou nabídku o novou sportovní stanici Prima Sport. Kanál bude od 4. srpna dostupný ve všech televizních tarifech operátora. Zároveň Vodafone nabídne zvýhodněnou nabídku na službu Vodafone TV Lite & Sport.https://www.mediaguru.cz/vodafone-tv-zaradi-prima-sport-do-vsech-svych-tarifu Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno pondělí v 12:30 5 dní A už vyšla i aktualizace Prima+ kde také bude přidaná Prima Sport Upraveno pondělí v 12:30 5 dní uživatelem kautskym Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 06:46 4 dny V 25. 7. 2026 v 10:22, Pavel m napsal:v DVB-C asi je připravena pozice ,protože máme dvakrát program EUROSPORT 2 HD a máme asi dalších 10 pozic označení rezerva.jedna pozice ,která byla Eurosport 2 HD se změnila na PRIMA SPORT HD . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno úterý v 09:14 4 dny No nevím jak u vás v Mostě, ale já mám na TV s CAM místo Eurosport 2 HD stanici Sporty a místo Sporty TV mám Prima Sport HD (zatím promo).Na STB se Sporty TV posunuly na předvolbu 70 a na 60 je Prima Sport HD.Ty Sporty TV budou asi jen 14 dní, pak snad dochází k ukončení ... Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno úterý v 10:12 4 dny Centrum péče Řešení V souvislosti se spuštěním Prima Sport docházelo k několika změnám, aktuální přehled pro CA moduly je k dispozici zde:https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/frekvencni_prehled_digitalni_kabelove_televize.pdf - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno úterý v 10:16 4 dny Tak Ondro prosím znovu a lépe, ten soubor je starý a neaktuální(já vidím na pozici 8 Sporty TV) Upraveno úterý v 10:19 4 dny uživatelem Standa Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno úterý v 10:17 4 dny Jak to? Prima Sport je na pozici 8Platné od 4.8.2026 do odvolání (Prima Sport, Sporty TV, Eurosport 2) Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 10:19 4 dny To je při ladění na TV s CAM a ani to nemusí platit (podle typu TV) ... Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.