August 4Aug 4 za mě je tam nový datum a i nový kanál co více by bylo třeba? Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
August 4Aug 4 Na TCL TV mám v DVB-C 203 pozic programů tj víc než uvádí zmíněná tabulka? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
August 4Aug 4 Taky mám 203 pozic ,hlavně pozice rezerva je zastoupena číslem 20. V DVB-C . Edited August 4Aug 4 by Pavel m Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
August 4Aug 4 Care Centre @Standa Jde o přehled frekvencí pro ruční ladění, číselné pozice ve vaší televizi souhlasit nebudou, protože záleží na tom, jak si TV programy přes CA modul který televizor naladí... - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
August 4Aug 4 Jen pro info tohle je složení podle balíčků/funkcí, ale ty balíčky už takhle možná neplatí. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
5 hours ago5 hr Bezva. Takže jste mi zase udělali bordel v mých kanálech. Nechápu proč jste to nemohli nechat na stejné pozici, když jde jenom o přejmenování jednoho kanálu. Ne, vy tomu prostě musíte vytvořit novou pozici. Nechápu. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
5 hours ago5 hr Nějak nerozumím, program Prima Sport nahradil program Sporty TV na stejné pozici v muxu, tak i na předvolbě. Došlo pouze k přejmenování té pozice Edited 5 hours ago5 hr by Standa Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
4 hours ago4 hr Proč tedy v settopboxu TV3 nezůstal na své pozici a místo toho zmizel z oblíbených? Musel jsem ho tam znovu doplnit, což znamenalo najít ho v kompletním seznamu a pak ještě přesunout na původní pozici. Naprosto zbytečná práce jenom kvůli neschopnosti VF nechat ten kanál na původní pozici i v oblíbených. To mi prostě hlava nebere, nezlobte se na mě. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín