Odesláno úterý v 10:19 4 dny za mě je tam nový datum a i nový kanál co více by bylo třeba? Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 11:55 4 dny Na TCL TV mám v DVB-C 203 pozic programů tj víc než uvádí zmíněná tabulka? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno úterý v 12:07 4 dny Taky mám 203 pozic ,hlavně pozice rezerva je zastoupena číslem 20. V DVB-C . Upraveno úterý v 12:08 4 dny uživatelem Pavel m Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno úterý v 12:32 4 dny Centrum péče @Standa Jde o přehled frekvencí pro ruční ladění, číselné pozice ve vaší televizi souhlasit nebudou, protože záleží na tom, jak si TV programy přes CA modul který televizor naladí... - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno úterý v 12:42 4 dny Jen pro info tohle je složení podle balíčků/funkcí, ale ty balíčky už takhle možná neplatí. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.