Odesláno před 12 hodinami12 hod Autor Mě teď taky volali(jak slíbili) a termín samoinstalace mám ve čtvrtek. Zdá se, že na začátku panoval trochu informační šum, ale to je za mě pochopitelné a s tím nemám problém.Budu referovat ve čtvrtek, jak to dopadlo.. Premium+ Super ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče @zajdee Přesné postupy kolegů z linky neznám, ale můžeme na to případně kouknout - stačí nám napsat přes https://tam.je/forum :) @tomus Není potřeba, nevím o žádných speciálních omezeních snad s výjimkou toho, že převodník není možné kombinovat s pevnou linkou v případě koaxu. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 5 hodinami5 hod @1wokoU mě tedy zatím pouze bledá závist, kromě páteční informace, že "potvrzujeme, ze jsme prave uzavreli pozadavek" jsem zatím žádnou další akci ohledně výměny na dvou Internet Premium+ Profi nezaznamenal 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 4 hodinami4 hod @mojmax to bych viděl na začátek jako jeden z reálných přístupů ze strany VF. Dovedu si představit, že ve firmě budou mít na bridge režim přece jen více požadavků, než běžná domácnost. Druhá věc, že na tarifu 2 Gbps budou mít přece jen větší vývar, kór na firmu která až tak nesmlouvá nějaké dumpingové ceny, pak není takový problém dát modem za dvacku. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 3 hodinami3 hod Muzete si ho koupit tady: https://www.werner-electronic.de/kabelmodem-arris-cm3500-b-ce-25-gbps-lan-portAle asi jen k vystaveni na policku ;-) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tady je jasný příklad toho, co se vyplatí si koupit jako vlastní zařízení a co se absolutně nevyplatí... 20 Kč vs 200€ Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.