September 9, 2025Sep 9 Místo CM3500 přišel FritzBox (bez bridge mode pro mě naprosto nepoužitelný). Místo upgradu na 2gigabit mi zdražili 1gigabit o 20 Kč (s FritzBoxem bych platil ještě +40 za pronájem, že?). Technikovi jsem vyrval VF Station z ruky a vrazil mu FritzBox zpět.WTFJste naprostí klauni! Edited September 9, 2025Sep 9 by DiDiDi Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
September 9, 2025Sep 9 Misto vyrvavani tady bych radsi okamzite volal na infolinku ;) Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
September 9, 2025Sep 9 Však jsem volal, to info o zdražení tarifu mi dali tam... Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
September 9, 2025Sep 9 @DiDiDi Moje zkušenost je zatím taková, že jediné, k čemu je infolinka dobrá, je vytočit mě natolik, že VF raději dám rovnou výpověď, než abych to dál řešil. A pak za pár dní zavolá někdo z retenčního oddělení — a najednou už není problém jako dospělí lidé slušně se na něčem domluvit. Doporučuji udělat to samé, nebo si alespoň zobrazit OKU kód. Premium - - - -
September 9, 2025Sep 9 Ač nejsem v tomto oboru profesionál a na retenční jsem se propracoval jen párkrát, tak mohu potvrdit. Naprosto stejný dojem - až tam začíná Vodafone, který bych mohl mít i rád 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
September 10, 2025Sep 10 Zdravím. Dají se nějak vypnout ty ledky? Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
September 10, 2025Sep 10 Černá fixa, nebo elektrikářská páska to vypínání kontrolek v pohodě nahradí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno