Technikus Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 V 4. 5. 2023 v 8:28, Technikus napsal: @Martin - Vodafone Pěkný den, ano, už jsem vyplnil podklady a odeslal k opravě Samoobsluhy, aby šlo používat Vodafone TV regulérně i bez set top boxu, tedy byla možná administrace až 10ti zařízení. Děkuji vám @Marek-26 Nestraš, snad to nebude tak hrozný. Zdá se, že se ledy pohnuly... ale v Samoobsluze vidím pořád 0/10. Zkoušen Chrome, Edge, telefon. A co vy? Quote Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 stále 0/10 🙂 2 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Pořád 0/10, žádná změna. 1 1 1 Quote Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Já už čekal, že tam uvidím Samsung TV s OS Tizen, Google Chromecast s Android TV apod., ale nějak to ještě nefunguje. Set top box nemám. Tak snad to brzy zprovozní Quote Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Jako by to nebylo jedno. Box mi občas napíše, že byl překročen limit souběžných sledování, přestože tenhle seznam mám zaplněný z poloviny a žádné jiné zařízení kromě toho boxu neběží 🤷🏻♂️ Tam je těch věcí tolik špatně, že se někdy divím, že se to pořád snaží opravovat. Pokud projekt VTV ještě nemá kódové jméno, tak bych navrhoval Titanic. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Proto je potřeba takové stavy hlásit. Mlčení = vše je v pořádku a funguje. 1 Quote Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Snažím se, ale to je pořád něco, co nefunguje. Krom toho mi moc nesedí ten model, že jim děláme všichni betatestery a ještě jim za to platíme. 1 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) Mě ten seznam zařízení "prošťouchl" settopbox, který jsem byl nucen si pronajmout aby suploval chybějící AirPlay. Od té doby se tam korektně zobrazují jak CA moduly tak ostatní mobilní zařízení. Jsem zvědav, co s tím stavem udělá, když jsem se settopboxu tento měsíc konečně zbavil. edit: tak po navrácení settopboxu mi to opět Přehledu připojených zařízení zobrazuje 0/10, takže je to evidetně navázané na STB Edited September 25, 2023 by retron . Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 @CableGOtázkou je, zda je to u konkurence lepší. Všude se třeba píše o té O2 TV 2.0, ale jak funguje ve srovnání s Vodafone? @retronJá ten problém hlásil v květnu, kdy byla zpřístupněna varianta mít TV Vodafone na OS Tizen na televizích Samsung a tak jsem vrátil set top box. Před vrácením tam byl alespoň ten set top box asi co do pronájmu zařízení vidět. Po vrácení nic, prázdný seznam. Tak snad se tam ta zařízení zobrazí Quote Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 @TechnikusO2 TV 2.0 je podle všeho velký průšvih, ale osobní zkušenost s ní nemám. Kvůli absenci podpory Apple TV si platím Telly - čas od času nějaký drobný problém je, ale proti VTV je to stabilní systém v rutinním provozu s násobně lepší uživatelskou zkušeností. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts