Technikus Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Tak tak, na HBO není defaultně jazyk CS, přitom HBO 2 a HBO 3 to má nastaveno. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr76 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Dobrý večer, chci se zeptat, má někdo problém při sledování Vodafone TV (aplikace na androit tv Philips 907, příjem přes wifi), že se mu i několikrát za sebou obraz přeruší, jde o milisekundové výpadky (černá obrazovka). Tento problém mám asi tak už 4-5. den, předtím vše v pohodě. Restart android tv nepomáhá. Děkuji. Quote Super Super 18+ Vodafone Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fish Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Mám VTV na Chromecast TV (Android) a až do minulého týdne bylo vše v pohodě. Teď mi začaly vyskakovat titulky u kanálů České televize, ikdyž jsou v nastavení vypnuté. Reinstalace aplikace nepomohla. Má někdo podobný problém nebo ví, co s tím? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Pořád nikdo neví jak vypnout titulky na ČT24 (když teda náhodou není místo ČT24 černá obrazovka s chybou TAV1889)? 😀 To je peklo tohleto… Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 (edited) Řesí se to tady už necelý týden, ty titulky na ČT1 a ČT2 jsou vadné resp zobrazují se pouze na Android TV Edited June 20, 2023 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Aha, to jsem minul, já tu aplikaci v televizi používám jen občas, spíš na přehrávání záznamů. Dneska jsem zkusil i živé vysílání a krom toho, že zhruba ze 3/4 jsem skončil na TAV1889, tak ještě mi ty titulky připomněly, že jsem je viděl už včera na iPadu (ale teď už tam nejsou - ale myslím, že se mi to nezdálo). Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted June 22, 2023 Help center Share Posted June 22, 2023 V 15. 6. 2023 v 8:44, namec napsal: Jenom stále nevyřešen problém se zvukovou stopou na Hbo.Pořád je na Hbo nastavena natvrdo originální zvuk. stopa a musíš dát info o programu a nastavit si manuálně češtinu. Pěkný den, kolegové mi psali, že to je opravené, tak zkuste 🙂 @namec @Technikus 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 @Ondra - Vodafonepotvrzuji,že opraveno👍 1 1 Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest smoukey8 Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 před 3 hodinami, Ondra - Vodafone napsal: Pěkný den, kolegové mi psali, že to je opravené, tak zkuste 🙂 @namec @Technikus Tak už jen zbývá dostat z techniků APK pro Samsung s budeme všichni spokojeni, Ondro. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 OS Tizen, Android TV apod. je alternativa ke sledování Vodafone TV a primární je set top box, který si může každý zákazník půjčit. Je to asi jako kdybych chtěl do auta z roku 2012 na rádiu zprovoznit Android Auto/Apple Carplay. Mohu si koupit nové radio nebo nové auto. Můžeš si koupit novější TV (můžeš si vybrat zda OS Tizen nebo s OS Android TV) nebo za zlomek ceny smart box/dongle/chromecast s Android TV. 1 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts