Beris Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Philips je připojen kabelem, ale to nemá žádný vliv. Mám i Tizen a tam je jako vždy vše OK. Quote Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Aplikace Pro Tizen.App.mám nastavenou na jazyk čeština.Ale když přepnu na HBO,tak pořady jedou v originál zvuk,stopě.Musím pokaždé dát info o pořadu a nastavit češtinu.Při přepnutí programu na jinou tv stanici a následném vrácení na HBO opět originál zvuk .Na telefonu ani android tv tento problém není. Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) Nevím, zda to souvisí s dnešním výpadkem DNS, nicméně po zapnutí TV Tizen a spuštění aplikace Vodafone TV byl přístup odhlášen a já se musel znova přihlašovat. Uživatelské jméno si to pomatovalo, šílené heslo jsem musel zadávat. Je v aplikaci nějaký timeout, kdy se jednou za nějakou dobu aplikace odhlásí, nebo to souviselo s tím výpadkem? Ocenil bych, kdyby tam byl nějaký kód, který bych zadal např. ve Vodafone samoobsluze a účet se spároval a přihlásil, případně to šlo rovnou po naskenování QR Edited May 23, 2023 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 A proč tam máš nastavené šílené heslo, když si tam můžeš nastavit nějaké vlastní, dřív to nešlo ale v současné době už je to možné v Můj Vodafone. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Ono cokoliv zadávat přes televizi kor se Samsung smart ovladačem není úplně komfortní a tak by mi vyhovovalo, kdyby Vodafone TV zobrazil nějaký kód nebo QR a to by se zadalo/spárovalo s Můj Vodafone. Snad to odhlašování nebude časté, ale jen velmi zřídka. 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Prima, vase udaje se nepodarilo verifikovat. Zustane pouze cervena obrazovka a nic vic. Ani ukoncit, ani nic zadat. Konecna. Android TV. Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Mně na Chromecastu 4 HD Vodafone TV jede teď v pořádku a to i zpětné shlédnutí. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 V 23. 5. 2023 v 20:29, cvancara napsal: Prima, vaše údaje se nepodařilo verifikovat. Zůstane pouze červená obrazovka a nic víc. Není kde zadat jméno ani heslo, nejde ani ukončit, nepomohla ani odinstalace, vymazání dat, úložiště... Konečná. Android TV. edit: problém vyřešen - pokud je aplikace nově nainstalovaná a NEzobrazí se na úvodní obrazovce přihlašovací dialog (není kam zadat jméno a heslo), je třeba zkontrolovat, zda není na Android TV povolen Režim vývojáře. Stačí jej vypnout a při následném spuštění aplikace se již zobrazí vše, tak jak má být. Po přihlášení se Vývojář může zase případně zapnout. Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 4.5.2023 jsem psal na Vodafone, že po vrácení set top boxu nevidím v Samoobsluže žádné zařízení (0/10) přitom mám Vodafone TV na několika zařízeních. Včera jsem dotaz urgoval a dnes mi přišla tato informace. Tak se zřejmě pracuje na aktualizaci Samoobsluhy, aby mohli fungovat i zákazníci s TV bez set top boxu. Tak nezbývá než čekat Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 Zdravím. Pokud se chci dívat na telku jen přes smart tv, tedy přes aplikaci VF TV pro Android, ale mám v pronájmu i modul, je možné ho vrátit a nechat si službu bez modulu?? Díky. Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts