mojmax Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Ten odkaz už nefunguje, asi to radši stáhli. Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 (edited) koukám že už nefunguje 😄 Edited November 24, 2023 by kautskym Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Ač jsem většinou negativní, tak pár dní zkouším VTV aplikaci na starém Android televizoru (2015) a až na to, že je to ukrutně pomalé, tak je to jinak celkem použitelné. Takže když vyjdu z toho utrpení, co VTV způsobuje na iOS/iPadOS, tak bych si dovolil predikovat, že verze pro Apple TV je mnohem dál, než si dokážou představit i mnohem větší pesimisti, než jsem já 🤷🏻♂️ Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Tak to jsem zvědavý. Rád se nechám překvapit. Ale pokud to dobře chápu tak k věří pro Apple TV je hodně daleko. Když snad za čtvrt roku bude teprve verze pro LG TV. Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 Asi jsem to napsal nejednoznačně. Slovy “mnohem dál” jsem myslel termín vydání, nikoliv postup vývoje. Omlouvám se za vyvolání předčasných nadějí 🙂 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsicka Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Používá někdo aplikaci na televizi Phillips? potřeboval bych poradit jestli se dá některým tlačítkem dostat do seznamu televizí nebo musím vždy na hlavní stranu. Tlačítko list na ovladači mi nefunguje Quote - Basic+ ALLinONE - Stříbrnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Již bylo odpovězeno v jiném vlákněAle pro připomenutí."Tlačitko EPG na ovladači TV patří k EPG přes DVB tuner a ne k nějaké aplikaci".Opravdu se musí jít v rámci VFTV aplikace na hlavní stranu a tam zvolit a tam zvolit položku televizní program. Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsicka Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) Nemusí být pravidlem. Do včerejška jsme používali TV od TM a normálně to fungovalo. proto se reálně ptám někoho kdo má stejnou TV. Edited December 6, 2023 by krsicka Quote - Basic+ ALLinONE - Stříbrnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beris Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Nefunguje, 55OLED856 Quote Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsicka Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Ani tedy žádným jiným tlačítkem či kombinací? Quote - Basic+ ALLinONE - Stříbrnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts